TVR a fost partener la vizionarea in avanpremiera a animatiei RIO

TVR a fost partener la vizionarea in avanpremiera a animatiei RIO
Rio, vizionare Rio, vizionare

Alaturi de ei, au dat curs invitatiei jurnalisti de la diverse publicatii, parinti la randul lor, precum si numeroase vedete, insotite de copiii lor: Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii „Perechea portivita” de la TVR 1, cu fetita ei, Mara; Adriana Muraru, prezentatoarea Telejurnalului TVR 1, cu fiul ei, Luca; Monica Ghiurco, prezentator TVR si totodata cea care coordoneaza pregatirea micilor stiristi de la Televiziunea copiilor; Sonia Ionescu, prezentatoarea emisiunii in limba germana de la TVR, insotita de cei doi baieti ai sai; Codrin Nane, prezentator la Televiziunea copiilor, impreuna cu mama sa, Daniela Nane; reporterul Alexandru Bittman de la Televiziunea copiilor, insotit de Liliana Stefan; reporterul Televiziunii copiilor, Ioana Turcescu, si tatal ei, Robert Turcescu; Claudiu Lucaci prezentator si realizator al emisiunii Spatiul deciziilor de la TVR 3, cu fetita lui; Ioana Dragan, pe care o vedem la Saptamana culturala, de pe TVR Cultural, si fetita ei; Simona Balanescu, de la Antena 2, impreuna cu fiul ei Marc. De asemenea, au fost prezenti si castigatorii concursului lansat de TVR pe facebook si in cadrul emisiunii realizate de Titus Munteanu.

Rio, vizionare Rio, vizionare Rio, vizionare

Cei prezenti au avut parte de numeroase suprize din partea organizatorilor. Pentru ei au fost pregatite o expozitie de papagali, prajituri speciale si activitati de colorat cu personajele din RIO.

RIO, de la studiourile Blue Sky si Twentieth Century Fox Animation, este cel mai mare si mai ambitios film de animatie al studiourilor. Produs de creatorii celebrului Ice Age, RIO este o comedie 3D despre o aventura in salbaticie. Papagalul Blu nu a invatat niciodata sa zboare si se bucura de o viata confortabila alaturi de Linda, stapana sa, in Minnesota. Ei cred ca Blu este ultimul din specia Ara, dar cand afla de existenta unui alt Ara, in Rio de Janeiro, pornesc spre taramul indepartat si exotic pentru a o gasi pe Jewel, jumatatea de sex opus a lui Blu.

Despre Televiziunea copiilor:
Titus Muntean a lansat de curand o noua emisiune la TVR 1, desfasurata sub forma unui show de divertisment cu copii. Televiziunea copiilor se doreste a fi „o televiziune in televiziune”, care „emite” in fiecare sambata dimineata, de la 10.35, timp de o ora si jumatate. Ea da posibilitatea copiilor de a deveni prezentatori de stiri, reporteri tv, redactori, operatori si, nu in ultimul rand, solisti vocali sau prezentatori de divertisment. Pentru toate aceste meserii, profesionisti consacrati si-au aratat disponibilitatea de a pregati copiii si de a le deschide apetitul pentru munca in televiziune.

Telespectatorii pot urmari rubrici de stiri, meteo si sport, prezentate de copii, intr-o maniera specifica varstei lor, copiii-reporteri sunt peste tot, chiar si in conferintele de presa ale celor mari, atacand aceleasi subiecte, iar talentatii la muzica se lupta sa castige inimile juriului in concursul „Scoala minivedetelor”. Rubrici precum „Competitia animalelor de companie”, „Cupluri inedite” sau „Concurs national de inventii” se regasesc si ele in Televiziunea copiilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri