Tudor Gheorghe, detalii neștiute despre viața sa: “Mi-au injectat heroină. A doua zi…”

Tudor Gheorghe droguri

Cântăreț, compozitor și actor cu o carieră solidă în spate, Tudor Gheorghe a făcut o dezvăluire cu care a surprins pe toată lumea. Artistul a făcut publice detalii neștiute despre viața sa, mărturisind că i-a fost injectată heroină.

Majoritatea persoanelor îl cunosc pe Tudor Gheorghe pentru cariera sa în domeniul muzical, însă, acesta nu este doar cântăreț, ci și actor. Având în vedere acest lucru, Tudor Gheorghe a luat în calcul posibilitatea ca, într-un anumit moment al vieții, să fie pus în situația de a intra în pielea unei persoane care se droghează, iar ce a urmat după pare rupt din scenariul unui film.

Tudor Gheorghe, detalii neștiute despre viața sa: “Mi-au injectat heroină. A doua zi…”

La 74 de ani, invitat într-o emisiune, Tudor Gheorghe a dezvăluit că a cerut să îi fie injectată heroină. Artistul le-a solicitat acest lucru unor medici de lângă New York, curios să vadă care sunt efectele consumului de droguri. Mai mult decât atât, Tudor Gheorghe le-a cerut celorlalți să îl filmeze pentru ca ulterior să își analizeze comportamentul.

“Eu sunt actor la bază și m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete și o poftă de dulciuri…A doua zi mă durea aerul din jurul capului. Dacă puneam mâna aici simțeam că îmi crapă căpățâna, îmi sar creierii. Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Mi-e groază și când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi și nu îmi dau seama cum se poate.”, a spus Tudor Gheorghe, în emisiunea Marius Tucă Show, potrivit digi24.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Tudor Gheorghe.

Foto: facebook

Citește și: 

Ce teamă imensă a învins Cabral pentru fiica lui Namiko?

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a dezvăluit care este cea mai mare dorință pentru anul 2020: Eu am iubit să…'

Actorul Denis Ștefan și soția lui Cristina și-au mărit familia: „Este incredibil cum un suflet atât de mic poate să …'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete