Ce teamă imensă a învins Cabral pentru fiica lui Namiko?

Ce teamă imensă a învins Cabral pentru fiica lui Namiko?

Cabral, unul dintre cei mai „adevărați' bărbați din România avea până mai ieri o teamă pe care n-ar fi crezut vreodată să o învingă.

Care crezi că era situația care-i dădea până acum fiori reci pe șira spinării vedetei Pro TV? Poate că-ți pare greu de crezut, dar îți spunem noi: tatuajele pe piele.

Iubirea pentru fiica lui Namiko a fost cea care l-a ajutat pe Cabral să spună pas emoțiilor și s-a lăsat „desenat' pe piele. Tatuajul, susține omul de televiziune, este un dar special pe care a simțit să i-l facă micuței lui în prag de Crăciun.

O inimioară și două fetițe, un simbol, așadar, al iubirii pe care o simte pentru cele două fete pe care le are, Namiko cu Andreea Ibacka și Inoke, pe care o are cu prima soție, Luana Ibacka.

„Am gândit pe loc desenul, Cabral nu a venit cu o schiţă pregătită. Am hotărât împreună o compoziţie cu două fetiţe şi o inimioară, un mesaj plin de iubire. A durat aproape trei ore', povestește artistul tatuator pe care Cabral s-a ales ca să-i deseneze pe piele această poveste frumoasă.

Vedeta Pro TV este foarte mândru de cele două minuni care-i poartă numele. Inoke, fiica pe care o are din mariajul cu Luana Ibacka, are 16 ani și este deja o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Copila are o frumusețe aparte și deja primește complimente din partea prietenilor. Pe de altă parte, Namiko, fiica pe care o are cu cea de-a doua soție Andreea, a venit pe lume la finalul anului 2018.

Altfel… asemenea primei născute, și în cazul lui Namiko, vedeta Pro TV a ales să-i arate chipul copilei la luni bune după ce s-a născut. „La fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Inoke (n.r fiica cea mare a lui Cabral) are deja 16 ani, atâta sunt de bătrân! Acum câțiva ani, m-aș fi dat cu fundul de pământ explicând că nu am uitat nimic, dar acum, că a venit găina asta mică, este totul de la zero', a declarat Cabral la emisiunea colegului Cătălin Măruță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete