Ce teamă imensă a învins Cabral pentru fiica lui Namiko?

Ce teamă imensă a învins Cabral pentru fiica lui Namiko?

Cabral, unul dintre cei mai „adevărați' bărbați din România avea până mai ieri o teamă pe care n-ar fi crezut vreodată să o învingă.

Care crezi că era situația care-i dădea până acum fiori reci pe șira spinării vedetei Pro TV? Poate că-ți pare greu de crezut, dar îți spunem noi: tatuajele pe piele.

Iubirea pentru fiica lui Namiko a fost cea care l-a ajutat pe Cabral să spună pas emoțiilor și s-a lăsat „desenat' pe piele. Tatuajul, susține omul de televiziune, este un dar special pe care a simțit să i-l facă micuței lui în prag de Crăciun.

O inimioară și două fetițe, un simbol, așadar, al iubirii pe care o simte pentru cele două fete pe care le are, Namiko cu Andreea Ibacka și Inoke, pe care o are cu prima soție, Luana Ibacka.

„Am gândit pe loc desenul, Cabral nu a venit cu o schiţă pregătită. Am hotărât împreună o compoziţie cu două fetiţe şi o inimioară, un mesaj plin de iubire. A durat aproape trei ore', povestește artistul tatuator pe care Cabral s-a ales ca să-i deseneze pe piele această poveste frumoasă.

Vedeta Pro TV este foarte mândru de cele două minuni care-i poartă numele. Inoke, fiica pe care o are din mariajul cu Luana Ibacka, are 16 ani și este deja o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Copila are o frumusețe aparte și deja primește complimente din partea prietenilor. Pe de altă parte, Namiko, fiica pe care o are cu cea de-a doua soție Andreea, a venit pe lume la finalul anului 2018.

Altfel… asemenea primei născute, și în cazul lui Namiko, vedeta Pro TV a ales să-i arate chipul copilei la luni bune după ce s-a născut. „La fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Inoke (n.r fiica cea mare a lui Cabral) are deja 16 ani, atâta sunt de bătrân! Acum câțiva ani, m-aș fi dat cu fundul de pământ explicând că nu am uitat nimic, dar acum, că a venit găina asta mică, este totul de la zero', a declarat Cabral la emisiunea colegului Cătălin Măruță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete