Actriţa Dorina Chiriac, despre începuturile relației cu Tudor Chirilă. Cum și-a cucerit cântărețul prima iubită?

Actriţa Dorina Chiriac, despre începuturile relației cu Tudor Chirilă. Cum și-a cucerit cântărețul prima iubită?

Tudor Chirilă a avut mai multe relații de-a lungul timpului, până a găsit persoana potrivită, lângă care a decis să rămână și care i-a oferit doi copii sănătoși. Până să o întâlnească pe cea care îi este parteneră de viață, cântărețul a avut o relație cu actrița Dorina Chiriac.

Chiar dacă au fost împreună cu foarte mult timp în urmă, actrița fiind prima iubită a lui Tudor Chirilă, Dorina Chiriac își aduce aminte cu drag de începuturile relației cu îndrăgitul cântăreț. Invitată în studiul unui post de radio, Dorina Chiriac a dezvăluit ce a atras-o la juratul de la “Vocea României” și de ce acesta a rămas mereu o persoană specială pentru ea, chiar dacă relația lor nu a rezistat în timp.

“Tânărul Tudor de 19 ani activa ca un rebel fără cauză. Pe mine bărbaţii m-au cucerit cu non-abilităţile lor. În ceea ce-l priveşte pe Tudor pot să spun că m-a atras în momentul în care l-am văzut dansând. Dansa cu o credinţă imensă, cu bucurie, cu exuberanţă, foarte organic, dar, cumva, la ora aia, neterminat în mişcări. În afara faptului că e un artist integru, Tudor Chirilă e un om integru. Tudor m-a ajutat foarte mult. Acum vorbesc cu această voce şi datorită lui. El m-a văzut pe scenă şi mi-a atras atenţia că s-ar putea să am nişte probleme', a dezvăluit Dorina Chiriac la Europa FM, potrivit mediafax.ro.

Dorina Chiriac a fost persoana care l-a inspirat pe Tudor Chirilă să compună melodia “Nu am chef azi”, care încă este ascultată de foarte multe persoane. Într-un interviu mai vechi, cântărețul povestea că a compus această melodie după despărțirea de Dorina Chiriac, în aproximativ 20 de minute.

În prezent, Tudor Chirilă are o relație de aproximaitv 4 ani cu Iulia Mîzgan, care este și mama copiilor lui. Dacă pe plan personal lucrurile merg perfect, nici profesional Tudor Chirilă nu se poate plânge. Artistul este foarte activ din punct de vedere muzical și se bucură de un real succes ca jurat în competiția muzicală “Vocea României”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Tudor Chirilă și Dorina Chiriac.

Foto: facebook

Citește și:

Mesajul impresionant al lui Tudor Chirilă după protestele din Capitală: „Ne aflăm în cel mai grav moment de după 89!'

Cine este femeia care i-a dăruit lui Tudor Chirilă doi băieți frumoși

Mesajul lui Tudor Chirilă după plecarea lui Marius Moga de la emisiunea „Vocea Romaniei'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete