Tu știi ce ramă de ochelari ți se potrivește?

Pentru unele dintre noi ochelarii sunt o necesitate. Pentru altele, un accesoriu. Tu știi ce ramă de ochelari ți se potrivește? Ideal este ca ochelarii purtați din necesitate să fie totodată și un accesoriu, nu-i așa? Indiferent dacă vrei să arăți cool sau profi, jucăușă sau serioasă, poți obține o astfel de imagine alegând ramele de ochelari care să sugereze ceea ce vrei să transmiți. Te ajutăm?

Aspect profi, sobru

Dacă participi des la întâlniri de afaceri și dacă îți petreci mai tot timpul cu clienții, poți inspira mai ușor profesionalism și încredere alegând un stil și o culoare simplă. Ca formă, poți opta pentru rame tradiționale – „ochi de pisică', dreptunghiulare sau ovale și culori tradiționale cum ar fi negru, maro, argintiu, gri sau auriu.

Reține că ar trebui să eviți formele ciudate sau culorile neon, deoarece acestea pot arăta prea casual în loc de formal. Culorile recomandate mai sus sunt ușor de asortat cu diferite ținute, prin urmare nu va trebui să investești în mai multe perechi de ochelari pentru a le asorta cu hainele.

Creativă și modernă

Dacă vrei ca oamenii să-ți remarce latura creativă, ar trebui să optezi pentru rame care au forme moderne. De exemplu un design geometric, care face să pară că porți două rame una peste alta. De asemenea, poți alege modele florale sau animal print. În privința culorilor, cu cât sunt mai… ciudate, cu atât mai bine.

Rame pentru femei ocupate

Pentru femeile aflate permanent pe fugă, care nu au timp să fie mereu la modă din punct de vedere vestimentar, ramele care reinterpretează într-o manieră modernă modelele clasice sunt perfecte. Ovale, „ochi de pisică' sau dreptunghiulare însă în culori vibrante, aceste rame vor arăta uimitor. În plus, pe lângă faptul că sunt funcționale, vor atrage atenția asupra lor și în acest fel nu va mai fi sesizată lipsa modernismului din ținută.

Rame pentru… timpul liber

Te numeri printre cele care au două joburi? Sau poate chiar trei? Atunci înseamnă că week-end-ul chiar este sărbătoare pentru tine. Așa cum nu te duci în pantofi cu toc la sală, la fel și cu ochelarii: nu îi porți pe cei de lucru în momentele de relaxare. Alege rame simple în culori cât mai calde sau nuanțe pastel. În privința materialului din care sunt confecționate, te poți opri la plastic sau metal.

Foto: 123rf

Citește și:

Cosmetic Plant lansează o nouă gamă de produse pentru îngrijirea pielii, cu ingrediente revoluționare

5 produse de frumusețe căzute în dizgrație

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete