“Tu o să fii rege, nu eu. Așa că fac ce vreau!” Problemele dintre frați nu au ocolit familia regală

regina Elisabeta a II-a 2020

Un apropiat al familiei regale a declarat că Prințul William și Kate Middleton au luat o decizie importantă în ceea ce-l privește pe micul George. Motivul: Prințul William nu vrea ca fiul lui să treacă prin ce-a trecut el.

Kate Middleton și prințul William vor să-și protejeze cei trei copii, George, Charlotte și Louis

Micul Prinț George nu este ca orice alt băiețel. Va crește ca membru al familiei regale, și înainte de a deveni prințul Țării Galilor va urca pe tron pentru a prelua funcția supremă, aceea de rege.

Prințul George și prințesa Charlotte obsesie

Dar, în ciuda viitorului său unic, părinții săi iubitori, ducele și ducesa de Cambridge vor ca el și frații săi mai mici, prințesa Charlotte și prințul Louis, să aibă o copilărie normală atât cât este posibil.

Se spune că viața în interiorul familiei ducilor de Cambridge este una foarte firească. Kate și William fiind foarte implicați în creșterea copiilor, bazându-se pe puțini angajați.

Cu toate acestea, să pozezi pentru albumul oficial al Coroanei, să cunoști celebritățile momentului, să te duci când vrei la Buckingham Palace și să fii prieten de familie cu Sir David Attenborough, celebrul om de știință britanic, sunt doar câteva din lucrurile pe care oamenii „normali' nu le au la îndemână.

Același apropiat al familiei regale a susținut că Prințul William s-a luptat cu greutatea viitorului său când era el însuși copil. De aceea vrea să-și protejeze fiul pe cât posibil.

În copilăria lor, William și Harry erau conștienți de viitorul lor, iar diferențele dintre cei doi ieșeau la iveală în certurile dintre ei. Potrivit fostului ofițer de protecție Ken Wharfe, Harry i-a spus odată fratelui său: „Tu vei fi rege într-o zi, eu nu! Așa că eu pot să fac ce vreau!

Vorbind despre fiul său, William a spus: „Va veni un timp și un loc pentru a-i explica lui George care e locul lui în lume. Dar până atunci suntem o familie normală.'

Catherine Mayer, autoarea cărții Charles: The Heart of a King, a declarat: „Cu George, familia încearcă să întârzie acel moment când totul devine extrem de solemn. Vor să-i ofere normalitate înainte de a-l anunța cine e el, de fapt. Există totuși o parte a educației sale care îl pregătește pentru viața publică și responsabilitățile pe care le implică aceasta.'

Totuși, George știe cu siguranță că este un prinț, pentru că prietenii săi de la școală îl numesc PG, ceea ce este o prescurtare a Prințului George.

George locuiește cu restul familiei Cambridge în apartamentul 1A din Palatul Kensington. Învață la școala privată Thomas’s Battersea din Londra, acolo unde a fost înscrisă și Charlotte, iar Kate și William vin mereu să-și ia copiii de la școală.

Urmând urmele străbunicului, bunicului și tatălui său, Prințul George el este deja foarte interesat de mediu și iubește natura. Este atât de pasionat de asta încât tânărul prinț s-a străduit să vizioneze un documentar despre animalele în curs de dispariție. Tatăl său, Prințul William a declarat într-un interviu că a fost nevoit să închidă televizorul la rugămintea micului George care nu a mai suportat să vadă imaginile documentarului cu animale. „Cum de s-a ajuns aici?' a întrebat Prințul George, viitorul Rege al Marii Britanii.

Foto: 123rf

Citeste și:

Cum arată actrița Meg Ryan la 59 de ani? Cum au afectat-o operațiile estetice?

Cum arată bomba sexy a anilor 80, Samantha Fox, la 54 de ani?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete