Cum arată actrița Meg Ryan la 59 de ani? Cum au afectat-o operațiile estetice?

Cum arată actrița Meg Ryan la 59 de ani? Cum au afectat-o operațiile estetice?

Pe 19 noiembrie, actrita Meg Ryan a împlinit 59 de ani. Aceasta a fost surprinsă pe străzile din Santa Monia alături de fiica sa adolescentă în vârstă de 16 ani, Daisy. Îmbrăcată în haine lejere, cu părul lăsat liber, cu o bască pe cap și ochelari de soare la ochi, actrița din “When Harry Met Sally” s-a ocupat în ultimii ani de creșterea fiicei sale.

În 2006, actrița a adoptat o fată frumoasă din China numită Daisy True când avea doar 14 luni. Ryan a dezvăluit că fiica ei i-a fost repartizată aleatoriu în procesul de adopție. De asemenea, vedeta mai are un fiu, Jack Quaid, în vârstă de 26 de ani cu fostul soț Dennis Quaid.

De-a lungul timpului, a fost ținta zvonurilor referitoare la imaginea ei veşnic tânără. Aceasta se pare că ar fi apelat la intervenții chirurgicale estetice. Dacă la corp arată impecabil și își menține o siluetă de invidiat, la față se văd urmele tratamentelor de rejuvenare.

Vezi pozele

De fiecare dată când a fost întrebată dacă a apelat la artificii cosmetice pentru a-și menține tonusul tânăr, Meg Ryan a preferat să nu vorbească despre asta.

„Sunt lucruri mai importante de discutat decât cum arată femeile şi cum îmbătrânesc. Ne blocăm în aceste conversaţii despre look, culoarea părului şi altele. E interesant şi amuzant pentru 5 minute, dar atât.'

Pe plan personal, ultimii ani ai actriței au fost extrem de activi, însă pe plan profesional, Meg Ryan nu a mai activat după ce a debutat ca regizor în 2015, cu „Ithaca'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete