Trupa Andre s-a reunit! Prima piesă lansată la 18 ani de la despărțire

Trupa Andrè s-a reunitSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au relansat trupa Andrè. La 21 de ani de la înființare, pe 9 iulie, artistele lansează o nouă piesă. Melodia poartă numele „Reset la inimă”, iar teaserul ei este deja publicat online pe YouTube.

Trupa Andrè s-a reunit! Prima piesă lansată la 18 ani de la despărțire

„Reset la inimă” va fi prima piesă a trupei relansate. Cântărețele au o vară încărcată și din punct de vedere personal.

Andreea Antonescu a revenit alături de fiica ei Sienna din Statele Unite ale Americii și a anunțat că va divorța de soțul ei. Andreea Bălan dimpotrivă, vara aceasta urmează să-și lege destinul de cel al actorului George Burcea, tatăl celor două fiice ale sale, Ela și Clara.

„I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram.

„Dragii mei, cred că cea mai mare surpriza pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE! Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea și susținerea voastră!❤️”, a scris și Andreea Bălan pe contul ei personal de Instagram.

Trupa Andrè s-a înființat în 1998. Au debutat cu albumul La întâlnire în 1999, câștigând trofeul festivalului de la Mamaia cu piesa „Liberă la mare” de pe al doilea album de studio, Noapte de vis.

Au obținut locul 1 la secțiunea „Șlagăre”, devenind astfel cele mai tinere soliste care au câștigat trofeul. Single-ul „Liberă la mare” a marcat o întreagă generație.

În anul 2001, trupa Andrè este desemnată „cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar Andreea Antonescu și Andreea Bălan sunt numite „reginele muzicii dance”.

După hitul „Liberă la mare”, urmează „Noapte de vis”, „Lasă-mă papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”, „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, „Prima iubire” și multe alte piese de succes.

Trupa s-a destrămat în anul 2001. Formația se reunește după decesul tatălui Andreei Antonescu, ultima sa dorință fiind aceasta. Duo-ul lansează un album, O noapte și-o zi și un single cu același nume, însă se despart din nou la scurt timp.

Ulterior, Andreea Bălan neagă orice șansă de a exista o împăcare profesională între cele două. Iată însă că, la 21 de la lansare, mult iubita trupă revine în forță cu o nouă piesă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete