Rochiile propuse de Atelier Versace pentru acest sfârșit de an

Rochiile propuse de Atelier Versace pentru acest sfârșit de an poartă amprenta opulenței și a unicității țarinelor de altădată cu tușa inconfundabilă a Saint Petersburgului.

Haute Coute – o artă a designului vestimentar

Noile creații semnate de Atelier Versace explorează până în cele mai mici detalii fantezia și imaterialul. Inspirate din opulența exclusivistă a motivelor din palatul de iarnă a țarilor din Rusia, cu accentele palatului de iarnă din Saint Petersburg, rochiile propuse de Atelier Versace sunt o incununare a eternului feminin.

Ținutele sunt sofisticate și exclusiviste purtând marca inconfundabilă a celebrei case de modă care a făcut istorie în marea carte a designului vestimentar.

Anul acesta Casa de modă italiană Versace a fost cumpărată de grupul american Michael Kors, pentru suma de 1,83 de miliarde de euro.

Casa de modă Versace a fost fondată în 1978, de creatorul Gianni Versace şi fratele acestuia, Santo. Ani de-a rândul aceasta a fost un simbol al modei italiene, cu colecţii de lux, unicat.

Pe 15 iulie 1997,  Gianni Versace a fost ucis în timp ce se pregătea să intre în luxoasa sa vilă din Miami (SUA). Andrew Cunanan, un bărbat ce practica prostituţia a tras cu pistolul două gloanțe care i-au străpuns inima celebrului designer.

După asasinarea lui Gianni, casa de modă a trecut printr-o perioadă dificilă, dar şi-a regăsit strălucirea datorită talentului Donatellei, sora lui Gianni şi Santo Versace, devenită director artistic şi vicepreşedinte al grupului.

foto: Hepta

Citește și:

Cum ne putem îmbunătăți sistemul imunitar?

Rezistența la antibiotice – o amenințare globală

Ai auzit de sindromul burnout?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda