Trecutul neștiut al actriței Ashley Park din serialul „Emily in Paris”. A fost diagnosticată cu cancer pe când avea doar 15 ani

Trecutul neștiut al actriței Ashley Park din serialul „Emily in Paris”. A fost diagnosticată cu cancer pe când avea doar 15 ani

Actrița din „Emily in Paris', în vârstă de 29 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la 15 ani, dar a spus că nu-i place să vorbească despre asta pentru că nu dorește ca acest lucru să-i definească viața sau cariera.

„De multe ori oamenii aduc în discuție experiența mea cu cancerul', a spus Park pentru Cosmopolitan. „Nu mă deranjează să vorbesc despre asta. Cred că este foarte important să vorbesc despre asta, dar apreciez și când nu mi se cere să vorbesc despre experiență.'

Pentru a rămâne puternică în timpul ședințelor de chimioterapie, Park a încercat să ignore potențialele efecte secundare care ar fi putut să o schimbe pentru totdeauna.

„Nu am vrut să știu că aș putea fi infertilă sau că inima mea ar putea să nu mai funcționeze sau orice altceva pentru că odată ce ai spus-o, te gândești la asta', a spus Park.

Ea a recunoscut că lupta împotriva cancerului a făcut-o să învețe că poate trece prin orice și în urma acestei nefericite experiențe, ea a devenit mai empatică.

„Când ai trecut prin niște momente foarte grele nu vrei ca și altcineva să treacă prin asta.'

Ashley Jini Park este o actriță nominalizată la premiile Grammy și Tony, născută în Glendale, California și crescută în Ann Arbor, Michigan, unde a absolvit celebrul program de teatru muzical de la Universitatea din Michigan.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro