Noi poze cu Gogoașă din Trăsniții, de pe patul de spital. Cum se simte actorul Constantin Zamfirescu, după intervenția chirurgicală

Noi poze cu Gogoașă din Trăsniții, de pe patul de spital. Cum se simte actorul Constantin Zamfirescu, după intervenția chirurgicală

Actorul Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cancer. El a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare că trece printr-o perioadă complicată.

Luni, Gogoașă a fost operat și de pe patul de spital, acesta s-a fotografiat și pare că se simte bine. Din poză se observă că actorul este pozitiv și zâmbește.

„Zamzu e bine! Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru gândurile bune!', a declarat el în postare.

Diagnostic grav și complicat

În urmă cu o săptămână, Constantin Zamfirescu a anunțat vestea tragică cerând ajutorul oamenilor pe Facebook. Acesta avea nevoie urgentă de tranfuzie de sânge.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.”, a scris „trăsnitul' pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook Constantin Zamfirescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro