Transformare senzațională: Cum arată Katie Holmes la 41 de ani?

Transformare senzațională: Cum arată Katie Holmes la 41 de ani?

Născută prematur cu două luni înainte de termen, Katie Noelle Holmes și-a făcut prima apariție pe 18 decembrie 1978, în Toledo, Ohio. Este fiica lui Kathleen Ann (Craft), un filantrop, și a lui Martin Joseph Holmes, avocat.

Este de origine germană, irlandeză și engleză. Părinții ei au spus că personalitatea ei puternică se datorează probabil nașterii sale timpurii. Fiind cea mai tânără din clanul Holmes, având încă trei surori și un frate, Katie a fost întotdeauna bebelușul familiei.

Katie Holmes, în adolescență

În adolescență, a început să urmeze școala de modele. Când avea șaisprezece ani, profesoara ei a invitat-o ​​să meargă la un concurs de modele cu alte fete din clasa ei. A concurat în Asociația Internațională de Modelare și Talent cântând, dansând și recitând un monolog.

Până la sfârșitul acelei perioade, Katie a câștigat multe premii. Dar a spus că nu vrea să fie model pentru că nu era suficient de provocatoare. Așadar, când avea șaptesprezece ani, Katie a plecat la Los Angeles pentru a participa la audiții pentru filme. Din fericire, la cea de-a doua audiție, a fost distribuită în filmul The Ice Storm (1997), în regia lui Ang Lee. Personajul lui Katie era Libbets Casey, un newyorkez bogat. A fost un mic rol, dar a marcat începutul carierei sale profesionale de actorie.

De aici…succesul

După entuziasmul primului ei film, Katie a început să trimită casete de audiție pentru spectacole pilot. În acea perioadă, ea a jucat, de asemenea, în Damn Yankees, în rolul Lola. După ce Kevin Williamson a primit caseta de audiție pentru noul său spectacol, Cei mai frumosi ani (1998), producătorii au dorit ca ea să vină imediat la Hollywood și să citească live pentru ei.

Dar pentru că doreau ca ea să vină în seara de deschidere pentru Damn Yankees, Katie a trebuit să le spună că nu reușește. Din fericire, producătorii spectacolului au dorit-o atât de mult pentru acel rol, încât i-au reprogramat întânirea, iar rezultatul a fost că a primit rolul ca Joey Potter. În primul ei an cu Cei mai frumosi ani (1998), Katie a reușit să facă două filme, Comportament deviant (1998) și Go (1999) și, pentru prima oară, a câștigat Cea mai bună interpretare feminină la Premiile MTV Movie 1999 .

În anul următor, a jucat alături de Michael Douglas în Wonder Boys (2000), interpretând rolul Hannei Green. Primul ei rol principal a venit în 2002, cu Abandon (2002). A interpretat rolul unei studente pe nume Katie Burke, care este bântuită de dispariția misterioasă a iubitului ei.

În 2004, ea a jucat în filmul romantic First Daughter (2004), în care a interpretat-o ​​pe fiica președintelui (Michael Keaton), Samantha, care dorește să meargă la facultate fără ca serviciile secrete să o urmărească. În 2005, Holmes a jucat în Batman – Inceputuri (2005), unde a jucat-o pe Rachel Dawes.

Nuntă ca în povești

La 18 noiembrie 2006, s-a căsătorit cu Tom Cruise la Castelul Odescalchi din Lacul Bracciano, Italia, în fața familiei și a prietenilor. O mulțime de invitați celebri au inclus Will Smith și Jada Pinkett Smith, Brooke Shields și Chris Henchy, Richard Gere, Victoria Beckham și David Beckham, Jennifer Lopez și Marc Anthony, și Jim Carrey și Jenny McCarthy, John Travolta și Kelly Preston, Jenna Elfman și Bodhi Elfman și Leah Remini.

La 27 de ani, i-a dăruit celebrului actor o fiică, pe nume Suri Cruise (18 aprilie 2006).

„M-am simțit atât de mândră și de emoționată că am un copil. Și m-am simțit mai aproape de alte femei – de surorile mele, de mama mea. M-am simțit puternică: Am născut. Am facut-o! Nu este nimic pe care să nu-l suport. Mi-a plăcut foarte mult acest moment, precum și provocările din primele două luni: hrănirea și alăptarea, învățarea descifrării a ceea ce înseamnă fiecare strigăt – îi este foame? E obosită? Are nevoie de un scutec proaspăt? – și să găsesc cum să o ajut cu adevărat', declara Katie Holmes acum 14 ani.

Șase ani mai târziu, în iunie 2012, Katie Holmes și Tom Cruise au divorțat. La 41 de ani, Katie Holmes este o mamă extraordinară pentru fiica adolescentă Suri și rareori împărtășește fotografiile ei pe rețelele de socializare pentru a-i proteja intimitatea. Cele două sunt extrem de apropiate și locuiesc în New York. Tot acolo au petrecut și majoritatea acestei perioade provocate de pandemia de coronavirus.

Katie a descris trăsăturile de personalitate ale fiicei sale și a dezvăluit că are o personalitate foarte puternică. „A fost întotdeauna o personalitate puternică. Este foarte concentrată și muncitoare', a spus vedeta.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete