Cancerul l-a transformat în scurt timp! Cum arată Jeff Bridges acum?

Cancerul l-a transformat în scurt timp! Cum arată Jeff Bridges acum?

Jeff Bridges își ține fanii la curent în mijlocul luptei sale cu cancerul. El a dezvăluit cum decurg tratamentul și recuperarea sa, ca urmare a anunțului său din 19 octombrie când a aflat tragicul diagnostic.

Luni, 14 decembrie, actorul a postat pe Instagram o fotografie unde a menționat că și-a sărbătorit cea de-a 71-a aniversare pe 4 decembrie, s-a ras pe cap și are un nou cățeluș, pe nume Monty.

„Iată cele mai recente vești: mă simt bine, mi-am ras părul, am un cățeluș – Monty și am împlinit 71 de ani, omule'

„Cancerul mă face să-mi apreciez mortalitatea, să apreciez impermanența', a mai scris Bridges.

În urmă cu aproximativ două luni, Bridges a postat o poză unde apărea îmbrăcat în haine de spital și primind tratamentul adecvat bolii. El s-a arătat foarte optimist încă de la primirea veștii. Celebrul actor este recunoscător medicilor pentru că au depistat boala la timp și fac tot ceea ce le stă în putință ca el să fie câștigător în lupta cu cancerul.

„A ieșit la iveală Noul r***t', a scris el pe 19 octombrie. „Am fost diagnosticat cu limfom. Deși este o boală gravă, mă simt fericit că am o echipă excelentă de medici și prognosticul este bun. Încep tratamentul și vă voi ține la curent cu recuperarea mea”.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete