Totul pentru culoarea parului

Care este cea mai moderna culoare a sezonului si, mai ales, care este cea potrivita pentru fiecare? Avem raspunsurile pregatite la toate aceste intrebari, ba chiar si cateva sfaturi de sezon.

Nuante pentru par
Stilistii au hotarat din nou: cuvantul-cheie al acestui sezon este culoarea! Nu numai pentru ochi, buze si unghii, ci si pentru par.

  • In aceasta vara, culoarea parului este foarte naturala, cu accente subtile, care dau luminozitate si stralucire tenului.
  • Cand vine vorba de tehnicile de vopsire pentru anul 2005, expertii in vopsirea parului spun ca texturile sunt ultrafine, iar colorantii – in multiple tonuri. Cheia noului look este sa creezi o multime de suvite si bucle in tonuri diferite, dar apropiate ca nuanta.
  • Tehnica implica o uniformizare a culorilor, printr-un masaj, astfel incat acestea sa interfereze, creand un look natural.

BLONDA
Vopsirea in suvite naturale, care par la prima vedere decolorate de soare, arata minunat, dar nu numai pe podiumurile de prezentare. Sunt la fel de frumoase si pe plaja, si pe strada, pe toata perioada verii. Gandeste-te la un blond in tonuri de crem sau de nuanta mierii, ca in show-urile Chloe sau Matthew Wiliamson.

SATENA
Brunetele si satenele sunt avantajate de ac­cen­tele de rosu-purpuriu. To­tul este ca nuanta parului sa nu ramana per­fect uniforma, ci sa se amestece mai multe tonuri, in suvite fine, de mare efect. Seamana cu vopsirea intr-o singura culoare, dar se obtine mai multa stralucire, pro­funzime si tex­tura cu aju­torul accentelor de culoare.

ROSCATA
Chiar daca se poarta foarte mult rosu, pe ma­sur­a ce ne apropiem de sezonul estival, culorile devin din ce in ce mai calde, mai deschise. Tonurile des intalnite sunt cele de blond, dar nu platinat, ci doar un auriu discret, combinat cu aramiu, precum si nuante delicate de piersica – toate creeaza un look mai mult decat natural.

Cum sa alegi correct culoarea
Culoare de ten: deschisa, cu tenta de roz
Cauta: nuantele de blond-deschis si mediu.
Evita: tonurile de rosu, aramiu si cele calde.

Culoare de ten: ivoriu, cu tenta de roz
Cauta: nuantele de saten-mediu si inchis.
Evita: tonurile calde.

Culoare de ten: calda, in nuanta de piersica
Cauta: nuantele de saten-deschis, miere si blond-caramel.
Evita: blondul-cenusiu si negrul.

Culoare de ten: neutra, cu tenta maslinie
Cauta: nuantele de saten-inchis si castaniu.
Evita: tonurile de blond-deschis.

Culoare de ten: maslinie, in nuanta mierii
Cauta: nuantele calde, aluna si saten-ciocolatiu.
Evita: tonurile de blond-argintiu.

Culoare de ten: inchisa, in nuanta ciocolatie
Cauta: nuantele de saten-inchis, negru si burgund.
Evita: tonurile de blond si cele aramii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete