„Totul despre sex” revine pe HBO! Fanii vor avea parte de o surpriză

„Totul despre sex” revine pe HBO! Fanii vor avea parte de o surpriză

Producția de mare succes din anii ’90 se reîntoarce pe micile ecrane. Potrivit New York Post, „Totul despre Sex' se va difuza pe HBO Max, în serie limitată, însă nu în formulă completă.

Vedetele „Totul despre sex', Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis și-au exprimat, de-a lungul anilor, interesul de a intra din nou în rolul personajelor Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes și Charlotte York.

Singura care a declarat de multe ori că nu mai este interesată să mai joace în celebrul serial este Kim Cattrall, cea care a interpretat-o pe fabuloasa Samantha Jones. Ani de zile, tabloidele au scris despre conflictul dintre aceasta și vedeta serialului, Sarah Jessica Parker, Kim postând numeroase mesaje în care își blama colega de platou.

Mai mult de atât, aceasta a susținut dintotdeauna că exista o oarecare distanță între cele patru protagoniste, Kim acuzându-le pe cele trei colege că formaseră un grup separat de ea, pe parcursul filmărilor.

Carrie Bradshaw poate fi din punct de vedere tehnic centrul piesei spectacolului, dar Samantha Jones este „Totul despre sex'. Ea și-a cucerit fanii cu simplitatea și glumele unui adevărat newyorkez, iar aventurile ei sunt mai palpitante decât oricare altele.

Jones este, de asemenea, creatoarea celor mai bune nopți ale fetelor datorită forței sale de PR puternic. Folosindu-și influența, gașca  mergea în cele mai tari restaurante, deschideri de cluburi sau spectacole.

Fanii sunt de părere că fără ea serialul nu ar fi la fel. Rămâne de văzut, poate se va răzgândi.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete