Anamaria Ferentz, de 10 ani în America! Ce regretă cel mai mult frumoasa cântăreață?

Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz este stabilită de 10 ani în America. Chiar dacă este pandemie și restricțiile sunt destul de dure, frumoasa artistă a reușit să vină de sărbători la familia sa, în România, doar după ce s-a autoizolat două săptămâni.

Pentru că și-a dorit foarte mult să ajungă acasă de sărbători, Anamaria și-a petrecut ziua de naștere în autoizolare, cu doi prieteni și cu cățelușul ei, Supai. A avut parte de surprize dulci, cadouri frumoase, însă cel mai de preț cadou este faptul că poate fi alături de familia sa.

Anul acesta a fost greu pentru și pentru frumoasa artistă. Ea nu a putut avea activitatea artistică pe care și-a propus-o, singurul spectacol pe care l-a avut a fost în luna octombrie, la Dallas. Cea mai mare teama a cântăreței a fost de necunoscut. A speriat-o pandemia, dar și protestele care au avut loc aproape de zona în care locuiește. Atunci a fost momentul în care s-a simțit singură, pentru prima oară în 10 ani de când se află în America.

„Era ca pe front, maşini de poliţie în flăcări, urlete, zgomote produse de pistoalele cu gaze lacrimogene, armata cu tancuri, elicopterele care survolaz strada mea non stop. Nu a fost plăcut deloc. În 10 ani de America nu m-am simţit singură cum m-am simţit în perioada respectivă, cea cu protestele. Eram doar eu şi căţelul în casa. (…) A fost îngrozitor, am înţeles cum se simt cei care sunt în zonele de război. Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva', a declarat Anamaria Ferentz pentru okmagazine.ro.

Cel mai mare regret pe care îl are Anamaria Ferentz

Cântăreața a mai dezvăluit faptul că o duce foarte bine în America, însă regretă foarte mult faptul că nu și-a vizitat mai des bunicii când erau în viață și că nu le-a serbat zilele de naștere.

„De fiecare dată de ziua mea, pentru că era şi ziua bunicii mele în aceeaşi zi, port o bluză de-a ei, indiferent de outfit, care are peste 70 ani. Aşa ştiu că e cu mine de ziua noastră. Aprind o lumânare şi pentru ea şi îi spun La Mulţi Ani.

Din fericire, celelalte regrete pe care le mai am pot fi remediate, încă mai pot schimba lucruri. Nu mai poţi face nimic doar în cazul celor care nu mai sunt. În rest, cât eşti în viaţă, ai mereu şansa să remediezi ceva', a mai spus frumoasă cântăreață.

Despre viața amoroasă, Anamaria a mărturisit că nu este implicată în nicio relație, însă îi este foarte bine așa. Nu vrea să facă compromisuri doar pentru a fi cu cineva și în ultimul timp a devenit extrem de selectivă. Mai mult de atât, aceasta a spus că n-ar putea să ierte trădarea celui pe care l-ar iubi.

„Îmi este bine aşa cum sunt şi nu fac compromisuri doar de dragul de a fi cu cineva. Din contră, îmi e foarte bine singură şi am devenit şi mai selectivă decât eram. Nu cred că aş trece peste tradare. Aş ierta, dar persoana respectivă nu ar mai putea fi în viaţa mea. Eu cred că mai uşoară este iertarea decât uitarea.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete