Totul despre emisiunea „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea la Kanal D. Astăzi are premiera

„Casa iubirii', reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, îşi deschide astăzi porţile, la Kanal D. Emoţiile sunt uriaşe atât pentru concurenţi, cât şi pentru Andreea Mantea şi echipa din spatele acestui show impresionant, ce va putea fi urmărit, începând de astăzi, 4 aprilie, de la ora 10:00.

Telespectatorii au ocazia să îi descopere astăzi, de la ora 10:00, pe cei 14 concurenţi care pornesc într-o călătorie cu totul specială a căutarii sufletului pereche. Cu toţii vor trece printr-o serie de încercări de-a lungul cărora telespectatorii îi vor descoperi într-o mulţime de ipostaze. De altfel, concurenţii vor avea o zi specială dedicată confesiunilor', în care îşi vor putea face cunoscute poveştile de viaţă celor din faţa micilor ecrane, dar şi celor aflaţi în „Casa iubirii', alături de ei.

În fiecare joi, cei 14 căutători ai dragostei îşi vor deschide sufletul şi, la rândul lor, vor asculta ce au de împărtăşit ceilalţi, încercând să îi înţeleagă şi să îi cunoască mai bine pe aceştia. O altă zi extrem de importantă şi de plină de suprize va fi cea de sâmbătă, când concurenţii vor avea parte de vizite în „Casa iubirii'.

Vor fi prezenţi în Casa invitaţi din diferite domenii, prieteni sau chiar membri ai familiilor concurenţilor. De asemenea, vor veni în emisiune şi artişti, cântăreţi care să le ofere concurenţilor momente de entertainment memorabile.

casa-iubirii-9SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Andreea Mantea, declarații despre „Casa iubirii'

„În Casa iubirii, le oferim concurenţilor toate condiţiile ca ei să evolueze, să învete lucruri utile, dar să se şi simtă bine şi să îsi poată da frâu liber sentimentelor. Ce le cer în mod deosebit este să fie cu inima deschisă şi să fie conştienţi că această experienţă le va deschide mintea şi sufletul. Suntem nerăbdători să începem emisiunea şi îi invităm pe telespectatori să fie alături de noi în această frumoasă călătorie, începând de luni, de la ora 10:00', a spus Andreea Mantea.

Emisiunea, o călătorie impresionantă pentru găsirea sufletului pereche, va putea fi urmarită în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete