România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023. Theodor Andrei a fost criticat: „Era previzibil! Vocal am fost bine, dar nu am avut PIESA competitivă”

România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023. Piesa cântată de Theodor Andrei nu a primit suficiente voturi pentru a ajunge în finala concursului, care e difuzată sâmbătă, pe 13 mai.

Seară neagră pentru România la Liverpool! Țara noastră nu s-a calificat aseară în finala Eurovision 2023, Theodor Andrei cu piesa „DGT (ON and OFF)' nu a primit suficiente voturi pentru a merge în etapa următoare.

„România s-a oprit astă seară în drumul către Finala Eurovision Song Contest de la Liverpool. Suntem convinși că ați fost trup și suflet alături de noi, dar și alături de Theodor Andrei! Vă mulțumim pentru voturile acordate!', a fost anunțul oficial postat pe pagina de Facebook Eurovision România.

Cu toate că reprezentantul țării noastre a făcut show la Liverpool, chiar și-a arătat bustul pe scenă, a dansat chiar alături de iubita lui, Theodor Andrei nu a reușit să atragă voturile.

Theodor Andrei a făcut schimbări de ultim moment în semifinala de la Eurovision, potrivit libertatea.ro. Linia melodică a piesei lui Theodor a fost diferită de varianta piesei din Selecția Națională și a avut un intro acustic. Totodată, cântărețul a fost însoțit pe scenă de o singură dansatoare, care a apărut doar câteva secunde, la finalul melodiei.

romania-nu-s-a-calificat-la-eurovision-2023-6SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

În schimb, el a atras multe critici. Pe pagina de Facebook, mulți fani au comentat prestația și melodia lui. „Era previzibil! Vocal am fost bine, dar nu am avut PIESĂ competitivă, nu am avut staging, nici viziune, nici concept, nici mesaj, nici outfit, nici grafică…. Efectiv, ați mers în vacanță la Liverpool pe banii noștrii! Meritați să fiți puși să decontati avionul, hotelul și mesele! Jos labele de pe Eurovision România! (…)

Felicitari pt muncă depusă. Nu contează rezultatul. Hai România! (…) Tot juriul și oamenii care aranjează Preselecția din România trebuie sancționați și dați afară (…)

Cam era de așteptat, din păcate. E și la anul o zi, dar asta presupune schimbări din partea Televiziunii Române dacă chiar se dorește succesul la această competiție. Cât timp persoanele care țin de unele poziții vor rămâne acolo, rezultatele proaste vor continuă', sunt câteva dintre comentariile fanilor pe Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=Bf3iPXU1RYU

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete