Top 5 locuri cu Fainoșag, perfecte pentru sănătatea ta

România este bogată în Fainoșag și stațiuni balneare, care mai de care mai frumoase. Am făcut pentru voi un top 5 al celor mai bune locuri pentru sănătate, din țară:

baile-herculane

Băile Felix

Aflate la 9 kilometri de Oradea, este un punct principal de atracție în zona de Vest a țării, din punct de vedere balnear. La Băile Felix te poți scălda în apele termale calde chiar și pe timp de iarnă, iar în acest loc cu Fainoșag poți trata reumatismul – inflamator, degenerativ ori abarticular – afecțiuni ginecologice și neurologice centrale și periferice.

Vatra Dornei

Toată zona este superbă, iar dacă te poți bucura și de o sănătate mai bună, ai toate motivele să vizitezi Vatra Dornei. Cu apele de aici poți trata boli reumatice, tulburări digestive, boli ale sângelui, boli respiratorii și ginecologice, boli endocrinologice. Vatra Dornei se află la 105 kilometri de Suceava și 40 de kilometri distanță de Câmpulung Moldovenesc.

Dacă ajungi în zonă, nu rata rezervația Pietrele Doamnei

Covasna

Știai că acest loc cu mult Fainoșag se mai numește și 'Stațiunea celor 1000 de izvoare'? Covasna este bine cunoscută pentru apele minerale ce pot ajuta la tratarea afecțiunilor sistemului cardiovascular și nu numai! În plus, este o zonă frumoasă și cu numeroase locuri amenajate special pentru toți cei care merg anual acolo.

Băile Herculane

Aici găsești cea mai veche stațiune balneară din România, dar și din lume. Dacă mergi la Băile Herculane poți vindeca bolile de piele, ale aparatului locomotor, ale aparatului respirator, boli ale sistemului digestiv și cele de nutruție, afecțiuni metabolice și ginecologice.

Călimănești-Căciulata

Peisajele de care te bucuri la Călimănești-Căciulata sunt considerate printre cele mai frumoase, iar atât Fainoșag vine cu mult mai multe beneficii, pentru sănătatea ta și a celor dragi ție. Stațiunea balneară se află în județul Vâlcea, la doar 18 kilometri de Râmnicu Vâlcea. Acolo mergi special ca să tratezi problemele tractului digestiv, afecțiunile hepato-biliare, afecțiunile renale, cele respiratorii și reumatice-inflamatorii.

 Foto Băile Herculane Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber