Ținutele cu care Brigitte Macron a strălucit în India. Cum s-a îmbrăcat în timpul vizitei oficiale?

Silueta subțire îi permite să poarte ținute sofisticate, elegante și de fiecare dată când este fotografiată, Brigitte Macron reușește să impresioneze prin alegerile vestimentare pe care le face. La vizita oficială din India, soția președintelui Franței, Emmanuel Macron, a atras toate privirile, iar cele 5 ținute pe care le-a îmbrăcat i s-au potrivit de minune.

Ținutele cu care Brigitte Macron a strălucit în India

La 64 de ani, Brigitte Macron este un exemplu de simplitate și rafinament. Cu toate că a fost criticată în multe rânduri pentru că poartă haine care nu sunt tocmai potrivite vârstei, aceasta face de fiecare dată alegeri vestimentare îndrăznețe, motivată și de silueta impecabilă cu care se poate lăuda.

Încă de când a aterizat pe aeroportul din Delhi, Brigitte Macron le-a atras atenția celor prezenți. Aceasta a ales să poarte o ținută all black, compusă dintr-o cămașă și pantaloni de culoare neagră, dar la care a asortat un sacou roz pudrat și o geantă în aceeași nuanță. Pe parcursul celor patru zile în care s-a aflat în India, Brigitte Macron a îmbrăcat mai multe ținute, trecând de la rochiile elegante, la costumațiile de inspirație masculină.

Costumul nude, rochia lungă, neagră și din dantelă sau rochia roz până la genunchi sunt doar 3 dintre ținutele pe care Prima Doamnă a Franței a ales să le poarte în timpul vizitei oficiale din India.

Deschide galeria foto pentru a vedea ținutele cu care Brigitte Macron a strălucit în India

Foto: hepta.ro

Citește și:

Aura Urziceanu a luat numele soțului. În Canada e cunoscută cu numele de Aura Rully

A fost curtat de o mulțime de femei, dar a avut o singură mare iubire. Viața actorului Omar Sharif, un adevărat scenariu de film

Prințul Harry și Meghan Markle, cu un pas mai aproape de căsătorie. Actrița a fost botezată cu apă din râul Iordan

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete