Ținuta cu care Brigitte Macron a ieșit în evidență. A atras toate privirile!

Ținuta cu care Brigitte Macron a ieșit în evidență respectă stilul pe care Prima Doamnă a Franței l-a adoptat de-a lungul timpului. Indiferent de locul în care merge, soția președintelui Emmanuel Macron reușește să atragă toate privirile, având în vedere că rochiile sale nu sunt deloc banale, ci câteodată chiar au fost considerate mult prea îndrăznețe.

Au existat foarte multe voci care au criticat-o pe Brigitte Macron pentru felul în care se îmbracă, dar cu toate acestea, Prima Doamnă a Franței nu și-a schimbat stilul vestimentar. Soția președintelui Emmanuel Macron este de fiecare dată o apariție care nu poate trece neobservată și nu de puține ori s-a întâmplat să le eclipseze pe celelalte doamne prezente la diferite evenimente. Brigitte Macron a reușit să atragă toate privirile asupra ei, în timpul unei întâlniri oficiale cu președintele Italiei și fiica acestuia.

Ținuta cu care Brigitte Macron a ieșit în evidență

Brigitte Macron și Emmanuel Macron au vizitat castelul Clos-Lucé alături de președintele Italiei, Sergio Mattarella, și fiica acestuia, Laura Mattarella. Prin această vizită, cei patru i-au adus un tribut celebrului pictor Leonardo da Vinci, pe data de 2 mai 2019 împlinindu-se 500 de ani de la moartea acestuia.

În cadrul vizitei, Brigitte Macron a ales să poarte o rochie roșie, până la genunchi, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto de culoare neagră, un trench tot în aceeași nuanță și o geantă în două culori: roșu și negru. Prima Doamnă a Franței a ieșit cu ușurință în evidență, reușind să o eclipseze pe fiica președintelui Italiei, Laura Mattarella. Aceasta a optat pentru o ținută mult mai sobră, purtând o pereche de pantaloni de stofă și un top, ambele de culoare neagră, un sacou auriu, o geantă neagră și o pereche de pantofi închiși la culoare.

Deschide galeria foto pentru a vedea ținuta cu care Brigitte Macron a ieșit în evidență și a reușit să atragă toate privirile.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle stârnesc din nou controverse. De ce nu îi mai urmăresc pe instagram pe Kate Middleton și prințul William?

Blake Lively și Ryan Reynolds se pregătesc să devină din nou părinți. Actrița este însărcinată pentru a treia oară!

Ilinca Tomoroveanu a murit. Marea actriță a scenei românești avea 77 de ani și era director artistic al Teatrului Național din București

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete