Fosta prietenă a lui Meghan Markle, Jessica Mulroney, postează un citat misterios: „Jocul detașării este puternic”

Fosta cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle, Jessica Mulroney, a împărtășit un citat misterios despre practicarea “detașării” la trei ani după ce s-a certat cu ducesa de Sussex.

„Pe cât de iubitoare sunt, pe atât de puternic este și jocul meu de detașare”, se arată în mesajul postat marți seară pe Instagram Story al lui Mulroney, scrie Page Six.

Contul de meme PositiveVibesQuotes a împărtășit inițial cuvintele cu legenda: “Detașarea permite mai puține dezamăgiri și inimi frânte”, înainte de a pune întrebarea: “Sunteți de acord sau nu?”.

Fostele prietene bune s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului “Suits” al lui Markle, când Mulroney lucra ca stilist al actriței. De acolo, prietenia lor a înflorit rapid.

Mulroney a fost prezentă chiar și la nunta din 2018 a lui Markle cu prințul Harry, unde copiii mamei a trei copii au avut roluri importante în cadrul ceremoniei: Fiica ei, Ivy, a fost domnișoară de onoare, în timp ce fiii ei gemeni, John și Brian, au fost paji.

Dar prietenia lor a dat de furcă în 2020, când Mulroney a fost acuzată că a dat dovadă de “privilegiu pentru albi” pe fondul mișcării Black Lives Matter după moartea lui George Floyd.

După reacția de respingere, Meghan Markle, care este biracială, a dat-o la o parte pe Mulroney, o sursă din interior susținând la acea vreme: “Meghan și-a abandonat cel mai loial prieten doar pentru a părea „deșteaptă”.

Mulroney a negat zvonurile potrivit cărora ar fi existat vreo dispută între ea și gazda podcastului “Archetypes”.

„Voi spune asta o dată pentru totdeauna. Meghan și cu mine suntem o familie. Este cea mai bună prietenă și m-a sunat în fiecare zi. Cultura tabloidelor este atroce. Creează minciuni și povești dureroase. Nu vă mai alimentați în ea', a scris ea pe Instagram Story la vremea respectivă, mai relatează sursa citată anterior.

Dar se pare că cele două femei s-au distanțat din ce în ce mai mult de când Markle s-a alăturat familiei regale.

O sursă a declarat pentru Page Six că Meghan Markle credea că Mulroney „beneficia” de noul ei statut, ceea ce nu i-a picat bine ducesei.

Foto: Profimedia

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete