Tina Turner împlinește azi 81 de ani. Cum arată octogenara?

Tina Turner împlinește azi 81 de ani. Cum arată octogenara?

Tina Turner, pe numele său adevărat Anna Mae Bullock s-a născut la 26 noiembrie 1939. Aceasta este cântăreață, compozitoare, dansatoare și actriță elvețiană de origine americană.

Cunoscută sub numele de „Regina Rock’n’Roll”, ea a devenit faimoasă o dată cu primul single „Fool in Love' lansat împreună cu Ike Turner. Căsnicia lor s-a degradat după ce chitaristul Ike Turner a devenit dependent de droguri.

După divorț, Tina Turner a renunțat la orice sprijin din partea fostului soț și la drepturile asupra melodiilor pe care le aveau împreună. Și-a început cariera solo în anul 1984, la New York. În acea perioadă, cântăreața avea datorii de 500.000 de dolari și trăia din ajutor social.

S-a remarcat prin prezența ei energică pe scenă, vocea puternică, picioarele lungi de renume mondial și longevitatea în carieră. Cu o carieră de aproape jumătate de secol, „regina rock and roll' a lansat 10 albume de studio, a jucat în filme, iar discurile sale s-au vândut în toată lumea.

Cântăreața este singurul artist solo din istorie care a vândut numeroase bilete la spectacolele sale și a câștigat opt premii Grammy. În perioada 2008-2009, Tina Turner a avut un turneu de adio după care s-a retras din viața publică. În anul 2013 s-a căsătorit cu Erwin Bach.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete