Tina Turner împlinește azi 81 de ani. Cum arată octogenara?

Tina Turner împlinește azi 81 de ani. Cum arată octogenara?

Tina Turner, pe numele său adevărat Anna Mae Bullock s-a născut la 26 noiembrie 1939. Aceasta este cântăreață, compozitoare, dansatoare și actriță elvețiană de origine americană.

Cunoscută sub numele de „Regina Rock’n’Roll”, ea a devenit faimoasă o dată cu primul single „Fool in Love' lansat împreună cu Ike Turner. Căsnicia lor s-a degradat după ce chitaristul Ike Turner a devenit dependent de droguri.

După divorț, Tina Turner a renunțat la orice sprijin din partea fostului soț și la drepturile asupra melodiilor pe care le aveau împreună. Și-a început cariera solo în anul 1984, la New York. În acea perioadă, cântăreața avea datorii de 500.000 de dolari și trăia din ajutor social.

Vezi pozele

S-a remarcat prin prezența ei energică pe scenă, vocea puternică, picioarele lungi de renume mondial și longevitatea în carieră. Cu o carieră de aproape jumătate de secol, „regina rock and roll' a lansat 10 albume de studio, a jucat în filme, iar discurile sale s-au vândut în toată lumea.

Cântăreața este singurul artist solo din istorie care a vândut numeroase bilete la spectacolele sale și a câștigat opt premii Grammy. În perioada 2008-2009, Tina Turner a avut un turneu de adio după care s-a retras din viața publică. În anul 2013 s-a căsătorit cu Erwin Bach.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete