Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, e impresariat de mama lui. Simona a răbufnit: „Oamenii nu realizează”

Puțini știau că Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, este impresariat de mama lui. Simona Andrei a răbufnit după ce fiul ei a fost aspru criticat.

România a avut în acest an cel mai slab rezultat din istorie și a obținut 0 puncte la Eurovision. Theodor Andrei a reprezentat România la Eurovision 2023, concursul organizat la Liverpool, Marea Britanie, cu melodia „D.G.T. (Off and on)', pe care chiar el a compus-o.

Simona Andrei, mama tânărului artist, este impresara lui și l-a însoțit la Liverpool. „M-au surprins neplăcut destule comentarii și reacții pe tema Eurovision, în special cele făcute imediat după semifinala în care am fost implicați. Oamenii nu realizează că a fost vorba despre o întreagă echipă, nu doar despre un singur om? Și că el nu poate modifica sau schimba părerea unei echipe. Cum ar fi putut schimba ceva un băiat de 19 ani?! S-a întrebat cineva asta?', a spus Simona Andrei pentru impact.ro.

Și a continuat: „Theodor a încercat să mascheze modul în care a primit tot soiul de comentarii, care mai de care mai aparte. Știu că el le-a spus celor din jurul său atunci când a fost întrebat de presă despre cum a traversat acele momente că nu l-au deranjat prea tare. El a încercat să pareze cât mai elegant, dar îmi cunosc copilul și știu că toate astea l-au afectat. Nici nu avea cum altfel, fiindcă e un tânăr cu problemele și cu sensibilitățile lui. Ce m-a surprins foarte, foarte mult a fost maniera în care a fost primit și salutat la Liverpool, inclusiv de către oameni necunoscuți, pe stradă, sau atitudinea mult diferită a românilor, a celor din țară! E o lecție nemeritată'.

Mama lui Theodor Andrei, artistul care ne-a reprezentat țara la Eurovision 2023, a spus că nu exclus ca fiul ei să se înscrie și anul viitor la acest concurs. „Cine îl crede înfrânt pe Theodor se înșală foarte tare. Nu m-ar mira să scornească o nouă prezență la Eurovision, așa cum îl știm. Gestionează bine eșecurile și are puterea de a trece peste ele așa cum puțini dintre noi știm să facem asta. Nu știu însă dacă va mai candida pentru România. Nu ne-ar mira să încerce o soluție cu totul aparte și să concureze pentru o altă țară europeană!'

theodor-andrei-si-mama-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete