The Sun a publicat dieta și programul lui Cristiano Ronaldo

The Sun a publicat dieta și programul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este un model pentru toți. Ca să fii Cristiano Ronaldo trebuie să te comporți ca și Cristiano Ronaldo. Cam aceasta vrea să fie morala materialului pe care a ales să-l publice The Sun acum ceva timp.

Studiindu-i programul, ziariștii britanici au confirmat că portughezul este unul dintre sportivii cei mai disciplinați din lume. Astfel, el are zile în care poate lua masa de 6 ori pe zi, cu două mese de prânz și două cine, iar peștele reprezintă o parte importantă a dietei. Din dieta fotbalistului nu lipsesc tonul, peștele spadă și codul.

La micul dejun, fotbalistul de la Juventus alege să consume brânză cu șuncă și iaurt degresat. Ca și gustare, Ronaldo preferă să consume suc de avocado. La prânz, sportivul consumă două feluri de mâncare: friptură de pui și salată și al doilea din ton cu salată, ouă și măsline.

Pentru cină, Cristiano Ronaldo alege peștele și o friptură, ambele asezonate cu salată.

În plus… 'un somn corespunzător este foarte important pentru a putea face față antrenamentelor. Mă duc la culcare deveme și mă trezesc devreme, în special în zilele cu meciuri. Somnul ajută la recuperarea musculară, care e foarte importantă', povestește Cristiano Ronaldo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete