Thalia luptă din greu cu boala sa cruntă. Cum arată la aproape 50 de ani?

Thalia luptă din greu cu boala sa cruntă. Cum arată la aproape 50 de ani?

Viața celebrei artiste Thalia a luat o întorsătură neașteptată acum mai bine de 12 ani. Chiar în ultimele luni ale primei sale sarcini, a simțit că ceva nu este în regulă. Oboseala severă, durerile constante și transpirația excesivă au fost primele semne care au determinat-o să acționeze.

După patru teste de laborator, a avut în cele din urmă diagnosticul ei: boala Lyme. De atunci, soția lui Tommy Mottola și-a propus zilnic să aibă grijă de sănătatea ei și să ia măsurile corecte pentru a o păstra în siguranță.

O simplă mușcătură a unei căpușe este suficientă pentru a declanșa boala, așa că Thalia ia tot felul de măsuri de precauție atunci când ea și familia ei intră în zone împădurite, deoarece acel tip de habitat este plin de acei paraziți.

Cunoscută pentru că le-a arătat fanilor o privire interioară asupra vieții ei pe rețelele de socializare, cântăreața No Me Acuerdo a distribuit un videoclip în care arată cum își aplică crema împotriva căpușelor.

„Astăzi ne plimbăm în aer liber și de aceea folosesc acest spray împotriva căpușelor, așa că ne acoperim corpul cât de mult putem', explică în clip artista, care are doi copii cu producătorul de muzică Tommy Mottola.

Thalia profită de orice ocazie pentru a le cere fanilor să crească gradul de conștientizare despre boala Lyme. Artista s-a alăturat Lyme Disease Challenge și și-a invitat urmăritorii să afle despre această afecțiune și să-și arate sprijinul celor care suferă de această boală.

„M-am îmbolnăvit în urmă cu doisprezece ani. Acum mă simt fantastic datorită tratamentelor pe care le-am urmat, schimbării sănătoase a stilului de viață, a alimentației, a exercițiilor fizice și a gândirii pozitive.'

Cântăreața a adăugat că, din cauza lipsei de informații, boala Lyme este adesea diagnosticată greșit ca o serie de alte boli.

„Este ca o epidemie tăcută numită 'marele imitator', deoarece poate fi confundată cu lupus, scleroză multiplă, sindrom de oboseală cronică, poliartrită reumatoidă și fibromialgie, printre multe altele', a explicat ea.

Thalia pare să fi descoperit elixirul tinereții

În timp ce o lăudăm adesea pe Jennifer Lopez și pe multe alte vedete pentru cât de grațios arată, Thalia este rareori menționată. Artista a arătat cam la fel în ultimele două decenii. Nu numai că pielea ei arată ca porțelanul, dar cu ajutorul unei diete sănătoase și ale antrenamentelor intense, și-a păstrat aceeași imagine pe care o avea în adolescență.

O simplă privire la pagina ei de Instagram sau la orice fotografie mergând pe covorul roșu putem observa că are o strălucire absolută la vârsta de aproape 50 de ani, vârstă pe care o va împlini anul acesta în luna august.

Din selfie-urile pe care le împărtășește, uneori chiar și fără machiaj, fără filtru, este clar că a găsit secretul pentru a rămâne fără riduri. Deși de obicei avem tendința de a ne concentra asupra frumuseții exterioare a unei femei, partea cea mai specială a artistei este că și-a păstrat un spirit tineresc și vesel. Chiar dacă este mamă a doi copii, este o persoană energică și nu-i este frică să se prostească și să se distreze. Vezi în galeria foto cum îmbătrânește „invers' Thalia.

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete