Termoenergetica face proba la cald în București începând de miercuri

Termoenergetica face proba la cald în București începând de miercuri

Bucureștenii încep să resimtă din ce în ce mai tare sosirea toamnei. Din cauza temperaturilor scăzute înregistrate zilele trecute, Termoenergetica a anunțat că începând de miercuri vor începe probele pentru furnizarea agentului termic.

Potrivit legii, furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care se înregistrează, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici.

Din cauza dimensiunii sistemului de termoficare şi numărului mare al consumatorilor, acțiunea se va derula progresiv, potrivit Agerpres. Termoenergetica va efectua probele la cald astfel încât, pe măsură ce temperatura de afară va scădea, toți consumatorii din București vor beneficia de căldură în caloriferele din locuințele racordate la sistemul centralizat.

„Vă reamintim că instituția noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa [email protected]', anunță Termoenergetica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro