Veste cutremurătoare pentru fanii Uzurpatoarei Gabriela Spanic. Mama ei a murit după o grea bătălie cu cancerul

Veste cutremurătoare pentru fanii Uzurpatoarei Gabriela Spanic. Mama ei a murit după o grea bătălie cu cancerul

Cunoscuta actriță Gabriela Spanic Utrera este în doliu după ce mama sa, Norma Utrera, a încetat din viață la vârsta de 67 de ani după o lungă și grea bătălie cu cancerul.

După cum informează site-ul Primicia, tragedia este cu atât mai mare cu cât artista din Venezuela a aflat că mama ei este pe moarte cu doar câteva minute înainte de a urca pe scenă.

Gabriela Spanic se află în prezent în Ungaria unde participă la ediția maghiară a emisiunii „Dancing With The Stars'. Echipa care se ocupă de imaginea ei anunțat că artista reușit să-și ia rămas bun de la mama sa prin intermediul unui apel video.

Deși tocmai primise cutremurătoarea veste, Spanic a reușit să-și înfrângă imensa durere și a apărut în fața camerelor de luat vedere și a performat de o manieră excelentă. Din nefericire, la o oră după terminarea emisiunii, Gabriela a fost anunțată că mama sa a încetat din viață.

Carieră cinematografică de 33 de ani

Protagonista telenovelei mexicane de mare succes „La Usurpadora', serial care a rulat și pe micile ecrane de la noi, a făcut anunțul prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Instagram, care este urmărit de aproape două milioane de fani.

„Mulțumesc, mamă, pentru că ai fost o adevărată războinică, pentru că ne-ai dedicat viața ta și pentru că ne-ai învățat să fim la fel de puternici ca tine. Am rămas cu liniștea sufletească că acum te afli într-un loc mai bun și sper doar că Dumnezeu ne va oferi și liniștea de care avem nevoie pentru a trăi fără tine. Te iubim!', a scris Gabriela Spanic pe Instagram.

Mesajul este însoțit de câteva fotografii în care actrița apare alături de mama sa și de sora ei geamănă, Daniela. Gabriela mai are o soră mai mică, Patricia, și un frate mai mic, Antonio, care însă au ales să stea departe de scena publică.

Postarea a strâns aproape 20.000 de reacții și mii de mesaje de condoleanțe și de susținere pentru actrița în vârstă de 46 de ani. De asemenea, urmăritorii ei au felicitat-o pe Spanic pentru tăria și pentru profesionismul de care a dat dovadă atunci când, deși știa că mama ei este pe moarte, a urcat pe scenă.

În ultima vreme a circulat informația potrivit căreia Gabriela Spanic ar urma să revină în telenovele, iar invitația de a participa la „Dancing With The Stars' – Ungaria este doar un semn al aprecierii de care se bucură pretutindeni în lume.

De altfel, într-un interviu acordat versiunii în limba spaniolă a revistei People, Gabriela Spanic declara între altele: „Iubesc să joc și lumea mă iubește pentru ceea ce fac. Am în spate o carieră de 33 de ani, iar pentru mine este o adevărată binecuvântare de la Dumnezeu'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro