Veste cutremurătoare pentru fanii Uzurpatoarei Gabriela Spanic. Mama ei a murit după o grea bătălie cu cancerul

Veste cutremurătoare pentru fanii Uzurpatoarei Gabriela Spanic. Mama ei a murit după o grea bătălie cu cancerul

Cunoscuta actriță Gabriela Spanic Utrera este în doliu după ce mama sa, Norma Utrera, a încetat din viață la vârsta de 67 de ani după o lungă și grea bătălie cu cancerul.

După cum informează site-ul Primicia, tragedia este cu atât mai mare cu cât artista din Venezuela a aflat că mama ei este pe moarte cu doar câteva minute înainte de a urca pe scenă.

Gabriela Spanic se află în prezent în Ungaria unde participă la ediția maghiară a emisiunii „Dancing With The Stars'. Echipa care se ocupă de imaginea ei anunțat că artista reușit să-și ia rămas bun de la mama sa prin intermediul unui apel video.

Deși tocmai primise cutremurătoarea veste, Spanic a reușit să-și înfrângă imensa durere și a apărut în fața camerelor de luat vedere și a performat de o manieră excelentă. Din nefericire, la o oră după terminarea emisiunii, Gabriela a fost anunțată că mama sa a încetat din viață.

Carieră cinematografică de 33 de ani

Protagonista telenovelei mexicane de mare succes „La Usurpadora', serial care a rulat și pe micile ecrane de la noi, a făcut anunțul prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Instagram, care este urmărit de aproape două milioane de fani.

„Mulțumesc, mamă, pentru că ai fost o adevărată războinică, pentru că ne-ai dedicat viața ta și pentru că ne-ai învățat să fim la fel de puternici ca tine. Am rămas cu liniștea sufletească că acum te afli într-un loc mai bun și sper doar că Dumnezeu ne va oferi și liniștea de care avem nevoie pentru a trăi fără tine. Te iubim!', a scris Gabriela Spanic pe Instagram.

Mesajul este însoțit de câteva fotografii în care actrița apare alături de mama sa și de sora ei geamănă, Daniela. Gabriela mai are o soră mai mică, Patricia, și un frate mai mic, Antonio, care însă au ales să stea departe de scena publică.

Postarea a strâns aproape 20.000 de reacții și mii de mesaje de condoleanțe și de susținere pentru actrița în vârstă de 46 de ani. De asemenea, urmăritorii ei au felicitat-o pe Spanic pentru tăria și pentru profesionismul de care a dat dovadă atunci când, deși știa că mama ei este pe moarte, a urcat pe scenă.

În ultima vreme a circulat informația potrivit căreia Gabriela Spanic ar urma să revină în telenovele, iar invitația de a participa la „Dancing With The Stars' – Ungaria este doar un semn al aprecierii de care se bucură pretutindeni în lume.

De altfel, într-un interviu acordat versiunii în limba spaniolă a revistei People, Gabriela Spanic declara între altele: „Iubesc să joc și lumea mă iubește pentru ceea ce fac. Am în spate o carieră de 33 de ani, iar pentru mine este o adevărată binecuvântare de la Dumnezeu'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro