Teo Trandafir, victima colegilor ei de la Kanal D: „Am intrat puțin în panică, trebuie să recunosc”

În fiecare sâmbătă și duminică, de la 10:00, Teo Trandafir, prin emisiunea pe care o prezintă, „Teo Show', stabileste kilometrul zero al combinaţiei puternice de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment, la Kanal D!

Și pentru că munca și distracția se împletesc de minune în culisele show-ului, recent, aflată la filmări, îndrăgită prezentatoare a avut parte de o farsă de zilei mari, din partea colegilor de emisiune.

Prezentă, ca întotdeauna la timp, pentru filmare, aceasta s-a trezit în platoul pustiu. Nici urmă de colegi. Nimeni nu părea să fie prezent, de la cameramani, regizor de platou, sunetiști, reporteri și până la producătorii emisiunii; cu toții erau de negăsit. Contrariată, Teo a încercat să își dea seama ce se petrece.

„La început, nu mi-am dat seama ce se întâmplă pentru că întotdeauna sunt prima în platou. Însă când am văzut că trec 5 minute și nu vine nimeni, niciun operator, că nu răspunde nimeni în Regie, nu vine nimeni să aprindă luminile… am intrat puțin în panică, trebuie să recunosc.

Am început să strig: Regia, regia, mă aude și pe mine cineva? ; ei probabil erau leșinați de râs pe sub birouri pentru că era clar că nu a suflat nimeni niciun cuvant. Toți erau adunați claie peste grămadă în Regie și se uitau la mine cum mă agit. Dar, Slava Cerului, la un moment dat s-a rezolvat!'

farsa-teo-trandafir-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Deznodământul a fost cu final fericit, după momentele de năuceală totală, Teo a izbucnit în râs. Toată echipa emisiunii a intrat în platou, mărturisindu-i printre îmbrățișări lui Teo că totul a fost o farsă, o surpriză, un moment de care își vor aduce aminte cu toții multă vreme.

„Inițial, am vrut să îi strâng de gât, dar m-am gândit că am nevoie de ei, că sunt prietenii mei și îi iubesc. Așa că i-am îmbrățișat. Să ne mai distrăm și noi, ce Dumnezeu!', a povestit amuzată Teo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete