Reacția oficială Pro TV, după ce Marius Buga a fost arestat preventiv pentru 30 de zile: „Contractul de muncă al acestuia a fost suspendat”

Jurnalistul Marius Buga, care e corespondent Pro TV, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce autoritățile au transmis că acesta e acuzat că a întreținut relații intime cu un minor în vârstă de 16 ani. Pro TV a avut și o reacție oficială.

„PRO TV condamnă ferm comportamentul imoral și ilegal de care a fost acuzat angajatul nostru, Marius Buga. Având în vedere evoluția anchetei și prevederile legale în vigoare, contractul de muncă al acestuia a fost suspendat. Protecția minorilor este una dintre responsabilitățile noastre cheie, ca adulți și părinți, și credem că societatea poate evolua doar dacă avem grijă de copiii noștri.', a transmis postul de televiziune, după ce autoritățile au transmis că jurnalistul e arestat preventiv.

Bărbatul de 42 de ani, care era jurnalist la Pro TV, este acuzat că „a întreținut acte sexuale orale și anale cu un minor, cunoscând că aceasta are vârsta mai mică de 16 ani şi profitând de situaţia vădit vulnerabilă a persoanei vătămate, datorată faptului că era instituţionalizat într-o casă de tip familial şi nu beneficia de sprijin material şi emoţional din partea părinţilor.'

Pro TV condamnă comportamentul lui Marius Buga

„Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia.

În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!', au declarat reprezentanții Pro TV într-un comunicat, înainte ca acesta să fie arestat preventiv.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete