Ana Porgras, dă cărțile pe față! De ce nu mai vorbește cu Zanni: „M-a dezamăgit și…”

Ana Porgras, dă cărțile pe față! De ce nu mai vorbește cu Zanni: „M-a dezamăgit și…”

Competiția Survivor România 2021 a luat sfârșit, iar marele câștigător este Zanni. Unul dintre cei mai înfocați susținători ai săi a fost chiar Ana Porgras. Multă vreme s-a scris că între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste, însă campioana noastră a făcut lumină în acest caz.

Cât timp au fost în Republica Dominicană, între Zanni și Ana Porgras s-a creat o legătură pe care o simțeau și telespectatorii de acasă. Astfel au început să apară zvonuri că ar putea fi mai mult decât o simplă relație de prietenie.

Ana Porgras a spus de nenumărate ori că ea și Zanni nu formează un cuplu și nu se simte vinovată dacă el s-a gândit că ar putea fi mai mult. De asemenea, campioana noastră mondială l-a susținut în marea finală, însă imediat după aceea, cei doi nu și-au mai vorbit din cauza unui mesaj.

„Ideea e că în momentul în care înțelegi lucrurile diferit ajungi să fii diferit. Eu nu am fost în nicio emisiune să spun că noi avem o relație, că suntem într-un cuplu. Nu am fost niciodată împreună, dar l-am susținut din tot sufletul, mă bucur că el a câștigat. Dar nu a fost vorba de o iubire între noi, de dragoste. Noi ne-am cunoscut înainte de Survivor, la probele sportive.

Eu am spus și la Teo că noi nu am avut o relație, nu am avut niciodată, am avut o conexiune, dar nu o relație. Dacă el a avut așteptări, e vina mea că el și-a creat ceva în cap?! Nu l-am dezamăgit eu pe Zanni, în egală măsură m-a dezamăgit și el pe mine', a declarat Ana Porgras.

Cât despre mesajul pe care Zanni l-a văzut în telefonul ei, faimoasa brunetă a spus că nu este obligată să dea explicații nimănui despre viața sa privată și că a fost profund dezamăgită de faptul că „protejatul' lui Velea a intrat în intimitatea ei.

„Vă zic eu ce mesaj a văzut, un mesaj de la o anumită persoană care nah… Eu nu trebuie să dau explicații despre viața mea, pur și simplu nu am mai vorbit, dar noi nu ne-am certat. El a fost dezamăgit, eu am fost dezamăgită că a intrat în intimitatea mea.

El a spus că eu am ezitat să îi dau telefonul, dar nu am ezitat nicio secundă, pur și simplu i-am dat telefonul. Sunt sinceră și așa am fost întotdeauna, cu toate că nici nu avea sens să dau explicații. Nu ne-am certat. Când eu i-am dat lui telefonul, l-am deblocat, iar el m-a întrebat care este parola și nu am crezut de cuviință să i-o dau pentru că eu nu i-aș fi cerut niciodată parola de la telefonul lui.

Chiar dacă nu mai vorbim, eu o să îl susțin în continuare. În momentul în care am ieșit am fost foarte bulversată și nu puteam să revin la viața mea normală și cred că și cu Zanni se întâmplă același lucru, pentru că el abia a ieșit din competiție. Și noi știm cum e, când am ieșit din competiție eu eram superbulversată', a mai declarat campioana.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete