Teo Trandafir: „De la Maia am învățat altruismul!”

Atunci când spui Teo Trandafir te duci cu gândul la una dintre cele mai importante figuri media din entertaimentul românesc de după ’90. Cine nu o știe pe doamna Teo, super tipa de la TV care te face să râzi din primul până în ultimul minut de emisie? Teo Trandafir te face să râzi, dar te face să și reflectezi la ce și cum se întâmplă în zilele noastre, la ce poate să-ți aducă, dar și ce poate să-ți ia viața.

Teo Trandafir a avut experiențe care i-au marcat toată viața, experiențe din care oricine are de învățat. A slăbit enorm, a fost la un pas de moarte, s-a căsătorit și a fost părăsită. Indiferent, însă, de situațiile limită sau mai puțin plăcute prin care a trecut, Teo Trandafir a obținut de la viața cel mai mare PLUS, pe Maia. 

Ce lecții a învățat Teo Trandafir de la fiica ei, Maia

„De la Maia am învățat altruismul. Maia, înainte de a face ceva, mă întreabă și pe mine dacă vreau. Înainte de a rosti ceva, se întreabă dacă nu cumva pe mine m-ar răni. Orice lucru mic pe care îl face dovedește considerație în ceea ce mă privește; mi se pare absolut impresionant', declară vedeta Kanal D pe care o poți vedea alături de Bursucu, de luni până vineri, de la 15.00, pe Kanal D, în emisiunea „Teo Show'.

Altfel, dacă cineva s-ar fi așteptat că Maia o să-și urmeze mama din punctul de vedere al carierei, se înșală amarnic. Iată ce declara puștoiaca de 15 ani cu ceva timp în urmă. „E un subiect pe care l-am atins, pentru că nu prea am avut de ales. Am crezut că menirea mea este în televiziune și mi-am dat seama – după atât timp în care am visat chestia asta –  că nu sunt făcută. Da, am emoții și nu pot să mă deschid complet în fața oamenilor cum face mama și mi-am dat seama că, deși îmi place și mă integrez astăzi, mâine, nu îmi văd viața în felul acesta. Mă văd altfel, într-un fel puțin mai singură, vreau să fiu un pic mai solitară, să știu că pot să stau eu cu gândurile mele, în meseria asta e cam imposibil'.

Citeste si
Foto: Facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete