Tendintele in coafura 2010 de la Wella Professionals

Tendintele in coafura 2010 de la Wella Professionals
Nomad Couture Nature’s Goddess

Nomad Couture. Un cocktail al influentelor culturale de pretutindeni. Un trend inspirat de diversitate. Tunsori structurate ce aduc laolalta texturi si stiluri diferite. Toate reunite intr-un singur look. Cromatica te poarta si ea cu gandul departe. Nuante de maro-roscat primesc accente luminoase intense.

Perfectiune imperfecta. Putere si farmec. Natura este cheia feminitatii si a seductiei. Nature’s Goddess iti evidentiaza forta si senzualitatea. Tunsoarea si stylingul pun in valoare miscarea fireasca a parului. Aceasta este subliniata de nuantele naturale de roscat imbogatite de tonuri calde de brunet.
 

 

Midnight Stage Techno Poetry

 Techno Poetry aduce contrastele impreuna. Inovatiile capata un aer poetic datorita designului aparte. Trendul propune creatii pe par blond in nuante delicate. Tunsorile sunt scurte, cu texturi usoare, guvernate de transparente si luminozitate.

Midnight Stage te distribuie in rolul principal. Exprima-ti personalitatea! Joaca-te! Tunsoarea vedeta este bob-ul cu accente geometrice indraznete. Culoarea? Brunet stralucitor combinat cu nuante de albastru si violet.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Frumusete