Tavi Colen, atac virulent la adresa lui Alin Oprea: „Bagă-ți-le undeva”

Neînțelegerile dintre Tavi Colen și Alin Oprea au dus la destrămarea formației Talisman acum 15 ani. Între cei doi a izbucnit un scandal de proporții despre care nici unul dintre ei nu a dorit inițial să vorbească.

Tavi Colen a fost invitat la emisiunea Xtra Night Show și l-a atacat pe Alin Oprea, spunând că acesta și-a însușit succesul trupei Talisman, iar Tavi a fost nevoit să pornească de la început fără bani și fără piese.

„Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis hai bine, ia-ți-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul. De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical noi eram ok, puteam să o mai ducem', a mărturisit Tavi Colen la Xtra Night Show.

Dacă la un moment dat se zvonea că trupa Talisman s-ar putea reuni, Tavi Colen susține că nu este nicio șansă ca acest lucru să se întâmple. Gestul lui Alin Oprea de a pleca cu tot ce au construit împreună de-a lungul anilor cu trupa Talisman îl consideră asemănător cu o infracțiune.

„Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât', a mai declarat Tavi Colen.

De cealaltă parte, Alin Oprea le-a spus unor apropiați că regretă ruptura care s-a produs și că îi pare rău că nu l-a ascultat pe Tavi atunci când trebuia.

„Alin a suferit în toți acești ani după Tavi, ei erau de nedespărțit. L-a măcinat pentru că în adâncul sufletului său a știut care sunt adevăratele motive care au dus la ruptură. Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele. Tavi nu este ușor de înduplecat, însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte', a declarat o sursă apropiată a celor doi pentru Playtech.ro, preluat de Antenastars.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete