Fata care a devenit virală pentru că se dădea cu skateboard-ul în costum de zână la vârsta de 7 ani este acum campioană olimpică la Tokyo

La Tokyo, Jocurile Olimpice sunt în plină desfășurare și pentru prima dată sunt înmânate medalii celor mai talentați skateboarderi din toată lumea. Luni, Rayssa Leal, în vârstă de 13 ani, a câștigat o medalie de argint la patinajul de stradă pentru Brazilia la Jocurile Olimpice, iar dacă ne uităm de unde a început devine și mai specială.

Unii dintre noi ar putea să o recunoască pe Leal. Ea a devenit virală pe când avea doar 7 ani pentru că se dădea cu skateboard-ul în costum de zână. La vremea aceea era mică, desigur, dar foarte talentată și, cel mai important, nu se temea să facă niște scheme destul de grele. Se pare că acest tip de perseverență a dat roade, pentru că șase ani mai târziu, a devenit medaliată olimpică.

Videoclipul lui Leal a fost atât de viralizat, încât a atras atenția centrului de skateboarding Tony Hawk, care l-a împărtășit și a condus-o spre măreție. Perechea talentată a avut o prestație fabuloasă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde Hawk a petrecut timp pe o placă alături de Leal.

„Ai depășit toate așteptările! Și mulțumesc pentru clipuri!', a comentat Hawk la videoclipurile micuței olimpice.

La începutul acestei săptămâni, pe pagina oficială de Twitter a Jocurilor Olimpice au apărut câteva imagini cu Rayssa Leal „cum a început/cum e acum'.

Ulterior, și-au actualizat tweet-ul pentru a o arăta purtând cu mândrie medalia de argint cu cel mai mare zâmbet pe față. Oare și-ar fi putut imagina când a fost virală – într-un moment în care patinajul de stradă nu era un eveniment olimpic – că acest moment ar putea fi în viitorul ei?

La Jocurile Olimpice, Leal a fost învinsă de o colegă de 13 ani: Momiji Nishiya din Japonia, care a luat aurul.

Câștigul lui Leal este cu siguranță dovada că visele se pot împlini dacă lucrăm pentru ele sau dacă suntem dispuși să ieșim din costumele noastre de prinți și zâne pentru a ne antrena.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete