Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au ales numele primului lor copil: „Avem câteva variante, dar suntem superstiţioşi”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda numără lunile până când vor deveni părinți. Cel mai probabil prezentatoarea va deveni mamă în această toamnă. Cei doi se gândesc deja la ce nume vor alege pentru fetița lor.

Tavi Clonda a fost invitat, astăzi, în cadrul emisiunii „Star Matinal', de la Antena Stars, unde a povestit cu sinceritate desre felul în car e decurg pregătirile în așteptarea primului lor copil. Cântărețul și Gabriela Cristea au făcut deja o listă întreagă de nume, însă sunt superstițioși și nu vor să dezvăluie nimic încă. Nu s-au hotărât încă la un nume definitiv.

„Numele, avem câteva variante, dar suntem superstiţioşi. Vrem idei de nume. Noi avem multe. Probabil va avea şi un nume sfânt. Nu sunt condiţionat de vreo regulă. O să aibă un nume, două, poate chiar trei. Lista e foarte lung', a povestit Tavi Clonda, la Antena Stars.

Gabriela Cristea a avut probleme cu sarcina

Tavi Clonda este un soț model și are grijă să îi gătească aproape zilnic Gabrielei Cristea. El a dezvăluit și câteva amănunte din bucătăria lor.

„Acasă am un şorţ cu un manechin, fără cap, care are pătrăţele. Are şi Gabriela unul de Eva, doar cu o frunză. Sunt şorţurile cu care gătim noi. (…) Mie mi-a plăcut de mic salata de vinete. Gabriela fiind însărcinată nu are voie cu maioneză. Eu fac două sortimente. Ea e bine până acum. E în regulă. Au început mici probleme. Se mai umflă un picior, e cald. A început să doarmă mai puţin noaptea. Dăm drumul la aer, dar şi cu aerul e bine şi nu prea. A început să aibă vise, nişte trăiri altfel. Da, i se mai umflă picioarele ziua. Mai avem răbdare, nu ne grăbim. Trebuie să ai răbdare şi lucrurile vin la momentul lor. Am pregătit camera, trebuie să vină şi mobila. Amândoi facem tot. Într-un cuplu aşa e frumos. Când merge singură mă sună: uite, e bună culoarea asta? Ne sfătuim. Am ales culori calde pentru cameră. Este un roz şi un bej. Nu este un roz aprins, e pudrat aşa. Am primit cadouri', a mai spus Tavi Clonda.

Artistul este foarte îndrăgostit de soția lui și de fiecare dată zâmbește atunci când vorbește despre ea.

„Noi am avut o înţelegere: nu ne enervăm. Adică nu ridicăm tonul, nu creăm energii negative. O calmez, o mângâi, o iubesc, o pup. Aşa face şi ea când sunt eu nervos. Ingredientele pe care le folosim sunt glumele, simţul umorului. (…) Mânca înainte peştele, dar acum nu mai mănâncă. Nu prea pot să mănânc singur. Noi nu mai gătim cu sare. Ea nu mai are voie. Ea nu s-a schimbat decât în bine. E mai fericită. În afară că nu prea doarme şi nu se odihneşte. Şi miroase foarte frumos, miroase parcă a bebeluş. Să o descriu în trei cuvinte: Frumoasă, specială, adorabilă. (…) Vreau să fac un album pentru fetiţă cu cântece de leagăn', a mai povestit cu sinceritate Tavi Clonda.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda vor deveni părinţi în toamna acestui an, pentru prima dată. Ani de zile, cei doi s-au chinuit și au apelat la tot felul de tratamente costisitoare, pentru a-și vedea visul cu ochii. Acum, cei doi așteaptă o fetiță.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Gabriela Cristea este îngrijorată înainte să nască: „Sunt foarte tristă'

Gabriela Cristea, fotografie în costum de baie. Vedeta se mândrește cu burtica de graviduță

Gabriela Cristea, primele mărturii despre infidelitate. Cum ar reacționa dacă l-ar prinde pe Tavi Clonda pe picior greșit

Gabriela Cristea a dezvăluit sexul bebelușului ei, chiar de Ziua Copilului! A izbucnit în lacrimi, în direct

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au aflat sexul copilului prin metode băbești: „Sănătos să fie!'

Gabriela Cristea deja își sărbătorește viitorul copil: „Primul tort al bebeluşului nostru'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete