Gabriela Cristea deja își sărbătorește viitorul copil: „Primul tort al bebeluşului nostru”

Gabriela Cristea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, alături de soțul său, Tavi Clondă. După ce în ultimul timp în presă au circulat o mulțime de speculații potrivit cărora s-a spus că prezentatoarea este însărcinată, se pare că abia acum Gabriela a confirmat vestea cea mare.

Vedeta a recunoscut că așteaptă un copil și a făcut primele declarații chiar în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.

Gabriela Cristea a recunoscut că este însărcinată cu primul ei copil

Gabriela Cristea a făcut, în sfârșit, primele declarații oficiale despre sarcină, având ochii în lacrimi și fiind extrem de emoționată.

„Să vă povestesc de ce astăzi este o zi specială. V-am povestit momentul când eu m-am îndragostit de Tavi. În urma cu doi ani, pe 30 aprilie, ne-am hotarat să ne căsătorim. În tot să ne cunoaștem. Uneori am crezut că ne pedepsește, dar din contra. Astăzi este o zi specială. Astăzi, vă mărturisesc că traim cele mai frumoase momente din viața noastră. Sunt însărcinată. Vă multumim mult de tot ca sunteți împreună cu noi', a declarat Gabriela Cristea, la Kanal D.

„Le spunem ce este? Vă mulțumim tuturor', a spus Tavi Clonda.

„Nu, nu știm încă ce este', a mai spus Gabriela Cristea.

La scurt timp după terminarea emisiunii, Gabriela Cristea împreună cu soțul ei au tăiat un tort în redacție, în cinstea viitorului lor copil. Prezentatoarea a postat imaginile pe pagina sa de socializare.

„Primul tort al bebeluşului nostru.  mulţumim pentru urări!', a scris Gabriela, în dreptul fotografiilor.

Pentru a vedea imaginile, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Gabriela Cristea este însărcinată! De ce a ascuns faptul că este gravidă până acum?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete