Tavi Clonda dezvăluie problemele de sănătate ale Gabrielei Cristea: „Trebuie ținut un tratament riguros”

Zilele trecute, Gabriela Cristea a întâmpinat câteva probleme de sănătate, motiv pentru care a avut nevoie de intervenția medicilor. Vedeta a lipsit și din emisiune, însă acum este sub tratament, potrivit spuselor soțului său, Tavi Clonda.

Tavi Clonda a oferit recent câteva detalii legate de starea de sănătate a soției sale. Acesta susține că prezentatoarea TV are o infecție la rinichi, însă totul este sub control și urmează cu strictețe un tratament prescris de medici.

„Este bine, urmează un tratament la spital. Are o infecție la rinichi. Nu este de joacă. Nu este într-o fază foarte avansată, dar, oricum, este acută cumva și trebuie ținut un tratament riguros, căci altfel poate să devină totul mai neplăcut pe termen lung. Tratamentul este de o lună, iar antibioticul îl ia două săptămâni', a declarat Tavi Clonda pentru ego.ro.

De asemenea, medicii au întrebat-o pe Gabriela Cristea dacă se internează, însă aceasta a refuzat, gândindu-se la fetițele ei. Tavi Clonda a povestit chinul prin care a trecut soția sa înainte de a ajunge la spital. Acesta s-a speriat și a sunat la 112.

„Este spre bine, dar astăzi este a doua doză, a doua zi de tratament. Este devreme, însă este mai bine ca ieri, când a avut frisoane. Nu putea să facă nimic, a făcut și febră musculară de la frisoane, nu se mai opreau. Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată. I-am făcut un masaj, am îmbrăcat-o, i-am dat o pastilă, dar nu s-a oprit. A făcut apoi o baie fierbinte, nu se oprea din tremurat.

Ulterior s-a liniștit, o oră a dormit, iar pe la 9-10 a luat-o iar. Am zis că trebuie să chemăm salvarea. Am chemat salvarea, dar am zis că durează prea mult. Am hotărât să mergem noi, să facă un efort pentru a ne urca în mașină și a ajunge la spital. Am aflat ce se întâmplă și a primit tratament, acum este mult mai bine', a mai spus soțul Gabrielei Cristea pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete