Irina Fodor, despre problemele de sănătate cu care se confruntă Răzvan Fodor

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showzbiz. Prezenți nu doar la TV, ci în mediul online, aceștia au vorbit în mai multe rânduri despre problemele de sănătate ale lui Răzvan Fodor.

După succesul înregistrat cu prezentarea emisiunilor „Asia Express', „Chefi la cuțite' și „Chefi fără limite', Irina Fodor a fost alegerea firească pentru co-prezentarea show-ului live „Dancing on Ice', alături de Ștefan Bănică.

Jurnalistă de profesie, Irina Fodor are și un blog unde scrie despre câteva dintre provocările de zi cu zi. De curând, cu ocazia unei campanii de conștientizare a problemelor provocate de diagnosticul de astm, aceasta a povestit despre modul în care gestionează întreaga situație.

„Vine primăvara, înflorește toată grădina, iar la noi în casă se dă drumul la purificatorul de aer la capacitate maximă. Se împart inhalatoarele: unul la Răzvan în mașină, unul la mine în geantă, unul pe masă în living, unul în dormitor, unul în rucsac. Asta pentru că… Sunt posesoare de soț astmatic. Carismatic, dar astmatic.

Ditamai bărbatul piuie de zici că e un cuib de păsărele nd apar primele granule de polen. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu fenomenul, piuitul e un sunet șuierător pe care îl face un astmatic când dă de un factor alergic și încearcă să respire, iar plămânii nu mai funcționează cum trebuie. E momentul când trebuie să folosească un inhalator, astfel încât criza să nu se agraveze.'

Irina Fodor: „Nu trebuie lăsată să te ia prin surprindere'

Irina Fodor a povestit despre câteva din momentele în care s-au temut pentru viața lui Răzvan Fodor: într-o vacanță în India, la aniversarea unei prietene, unde erau prea multe flori, iar el a ajuns aproape inconștient la spital, în urma unei mâncări cu prea mult rozmarin.

„Ce vreau să vă spun e că, deși se poate trăi bine mersi cu această boală până la adânci bătrâneți, nu trebuie lăsată să te ia prin surprindere. Trebuie depistată din vreme, trebuie să te asiguri că porți după tine tot timpul tratament adecvat și trebuie să înveți de ce să te ferești', a concluzionat ea.

Irina FodorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Facebook

Citește și: Laura Cosoi, la filmări în ultima lună de sarcină

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete