Tatăl Nicoletei Luciu, departe de familie și nepoți: „Regret că nu mai sunt în familie, cu copiii”

Tatăl Nicoletei Luciu, departe de familie și nepoți: „Regret că nu mai sunt în familie, cu copiii”

Acum câțiva ani, Nicoleta Luciu s-a retras din showbiz și s-a mutat în Miercurea-Ciuc, alături de soțul ei și de cei patru copii ai lor. Vedeta și Zsolt Csergo au patru copii împreună, Zsolt Junior și tripleții Kim, Kevin și Karoly, cărora Nicoleta le oferă întreaga ei atenție.

Surorile Luciu au avut dintotdeauna o relație rece cu tatăl lor din cauza comportamentului violent și dependența acestuia de alcool, motiv pentru care, odată ajunse pe picioarele lor, s-au îndepărtat foarte mult de el. La fel a făcut și mama lor.

În prezent, Ion Luciu are probleme de sănătate, iar din cauza lor a renunțat și la alcool. Mai mult decât atât acesta duce dorul nepoților, chiar dacă fetele îl ajută atât cât le permite timpul.

„Sunt bine, am probleme cu mijlocul, mai exact am hernia de disc, mă doare tare! Este caz de operaţie, dar nu mă operez, îmi este frică. Mişcare fac, da, merg pe jos şi mă ajută mult asta. M-am lăsat şi de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor.

Fetele mă ajută şi ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei, Iuliana e cu serviciul, Nicoleta, cu nepoţii. Ultima dată mi-am văzut nepoţii acum trei sau patru ani şi m-am bucurat enorm. Pe fete le-am văzut acum vreo lună, au venit amândouă la mine, cu de toate, mi-au cumpărat chiar prea multe', a mărturisit Ion Luciu pentru impact.ro.

Dincolo de dorul de copii, bărbatul este cuprins de remușcări și și-ar dori ca soția sa să se întoarcă la el. Acesta este conștient că a greșit foarte mult față de ea, însă Ion Luciu susține că Nicoleta Luciu este cea care ar avea un cuvânt de spus referitor la întoarcerea femeii.

„Soţia mea a plecat de acasă pentru că i-a zis Nicoleta. O iubesc, aş primi-o şi astăzi înapoi, mai ales după 35 de ani de căsnicie, regret mult nişte chestii… N-am încercat să-mi refac viaţa, am luat-o când avea 15 ani, din dragoste. Soţia mea m-a părăsit din cauza băuturii. Regret că nu mai sunt în familie, cu copiii. Dacă fiica mea i-ar da dezlegare, soţia mea s-ar întoarce la mine.'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete