Meghan Markle, pusă în dificultate în timpul vizitei alături de regina Elisabeta a II-a. Ce s-a întâmplat?

Meghan Markle, pusă în dificultate

Meghan Markle a însoțit-o pe regina Elisabeta a II-a în cadrul vizitei oficiale din Cheshire, fiind pentru prima oară când cele două au apărut împreună în public. 

Meghan Markle a intrat de curând în familia regală britanică, după ce s-a căsătorit cu prințul Harry. Deși principalele reguli de etichetă i-au fost explicate, mai există momente în care ducesa de Sussex are nevoie de sprijinul celor din jur.

Meghan Markle, pusă în dificultate în timpul vizitei alături de regina Elisabeta a II-a

De când sunt oficial soț și soție, Meghan Markle și prințul Harry au mers împreună la toate evenimentele importante ale familiei regale britanice. De această dată, în timpul vizitei oficiale alături de regina Elisabeta a II-a, ducesa de Sussex nu a fost însoțită de prințul Harry, iar acest lucru a pus-o ușor în dificultate.

Momentul care a pus-o în dificultate pe Meghan Markle a fost cel în care a trebuit să urce în mașină alături de regina Elisabeta a II-a, potrivit express.co.uk. Mai exact, ducesa de Sussex a părut ușor dezorientată pentru că nu știa exact care este protocolul regal și dacă ar trebui să o lase pe regina Elisabeta a II-a să intre prima în mașină sau ar trebui să facă ea asta.

După câteva momente de confuzie, regina a sfătuit-o pe Meghan Markle să intre ea prima în mașină.

Chiar dacă nu se știe cu exactitate cum ar fi trebuit să procedeze Meghan Markle într-o astfel de situație, o regulă a protocolului regal spune că ordinea intrării într-o încăpere este în funcție de statutul fiecărui membru în parte. Mai exact, regina Elisabeta a II-a este întotdeauna prima, urmată de prințul Philip, prințul Charles, ducesa de Cornwall, prințul William, Kate Middleton, prințul Harry și Meghan Markle. Cu toate acestea, nu se știe dacă regula se aplică și în cazul mijloacelor de transport.

Foto: northfoto.com

Citește și:

Meghan Markle a încălcat din nou protocolul regal. Uite de ce ținuta ei nu a fost una potrivită

Cum arată astăzi Cleopatra Stratan? S-a transformat într-o adevărată domnișoară

Gabriela Cristea a început pregătirile de nuntă: „O să fim vreo 20 de persoane. O să am o rochie de mireasă spectaculoasă'

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete