Tatăl lui Meghan Markle a vorbit despre botezul nepotului său la care nu a fost invitat

Tatăl Ducesei de Sussex, fostul producător Thomas Markle, a vorbit despre dorința sa de a fi participat la botezul nepotului său Archie Harrison căruia îi dorește doar „fericire și sănătate”.

Tatăl lui Meghan Markle a vorbit despre botezul nepotului său la care nu a fost invitat

Până la acest moment, Thomas Markle (74 de ani) nu l-a cunoscut pe Prințul Harry, ginerele său.

Bărbatul nu a fost invitat nici la botezul nepotului său, care a avut loc pe 6 iulie 2019, la Palatul Windsor.

Thomas a mărturisit că s-ar fi bucurat să poată participa la creștinarea micuțului Archie, și el, la rândul său, fiind crescut în spiritul Bisericii Anglicane.

În fotografia oficială, dată publicității de către Familia Regală, Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor, Archie Harrison, apar alături de mai mulți dintre membrii familiei lor.

În imagine apar mama fostei actrițe, Doria Ragland; tatăl lui Harry, Prințul Charles, și soția lui, Camilla Parker, Ducesă de Cornwall; Kate Middleton și Prințul William, precum și surorile regretatei Prințese Diana, Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale.

Fosta soție a bărbatului, Doria, mama Ducesei, s-a numărat printre cei doar 25 de invitați de la botezul micuțului Archie.

Thomas a mărturisit pentru publicația Daily Mail: „Am fost întrebat dacă mi-ar fi plăcut să-mi văd nepotul fiind creștinat. Desigur că m-aș fi bucurat să fiu prezent și să le urez lui Archie și părinților lui sănătate și fericire.”

Tatăl Ducesei a lipsit și de la nunta acesteia din luna mai a anului trecut după ce a suferit două infarcturi chiar înaintea ceremoniei.

Meghan s-a îndepărtat de tatăl ei imediat ce, odată devenită membră a Familiei Regale, bărbatul a pozat pentru paparazzi, oferind totodată informații false despre legătura dintre cei doi.

De atunci, Thomas și-a cerut iertare în repetate rânduri, fără rezultat însă. Bărbatul a criticat cuplul regal pentru refuzul de a-i răspunde la mesaje și apeluri.

Foto: Captură Youtube

Citește și: 

La sfârșitul acestei săptămâni va deveni mamă! Va naște mai devreme decât era planificat: „Am decis că operația de cezariană este cea mai sigură variantă’

Actrița Leighton Meester s-a născut în timp ce mama ei se afla în închisoare

Ce accesoriu neobișnuit a purtat Kate Middleton la botezul lui Archie? Nu este deloc stilul ei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete