Este celebră la nivel internațional, dar puțini îi cunosc trecutul tragic! Tatăl actriței, împușcat mortal de mama acesteia în timp ce ea privea

Charlize Theron este o femeie puternică în fața, dar și în spatele camerelor de filmat.

Actrița laureată cu premiul Oscar face furori cu noul ei film, Bombshell, care surprinde reala poveste de hărțuire sexuală din cadrul departamentului jurnalistic Fox News.

Tatăl lui Charlize Theron, ucis în fața ei de propria mamă, în legitimă apărare

Deși, pe platourile de filmare, interpretează personaje puternice care își depășeșc adesea limitele, actrița își amintește de o perioadă din viața ei în care lucrurile nu stăteau așa și pentru ea.

Într-un interviu NPR, Charlize a vorbit deschis despre mediul nesănătos în care familia ei s-a dezvoltat.

„Tatăl meu era un bărbat foarte bolnav”

„Tatăl meu era un bărbat foarte bolnav. Întreaga mea viață a fost alcoolic”, spune actrița. „L-am cunoscut doar așa, ca un alcoolic.

Era o situație fără speranță. Familia noastră era blocată în acea stare. Iar imprevizibilul fiecărei zile trăite în prezența unui om dependent a rămas pe trupul meu pentru tot restul vieții, mai mult decât evenimentul din seara aceea.

Cred că familia mea era incredibil de nesănătoasă. Și totul cred că ne speria. Desigur, mi-aș dori ca ce s-a întâmplat în seara aceea să nu se fi întâmplat”, continuă actrița. „Este, din păcate, ce se întâmplă când nu tai răul de la rădăcină.”

Despre seara în care mama ei l-a împușcat mortal pe tatăl ei în legitimă apărare, Charlize spune că bărbatul s-a întors acasă îngrozitor de beat și că lucrurile au luat o turnură neașteptat de negativă.

„Tatăl meu era atât de beat încât ar fi trebuit să nu mai poată intra în casă cu o armă”, spune ea.

„În legitimă apărare, mama a pus punct amenințării”

„Eu și mama eram în dormitorul meu, cu spatele sprijinit de ușă pentru că el încerca să intre. Așa că ambele împingeam ușa din interior pentru a nu-l lăsa să o facă.

A făcut un pas înapoi și a tras trei focuri de armă. Niciun glonț nu ne-a lovit, ceea ce a fost un miracol. Dar, în legitimă apărare, mama a pus punct amenințării.”

Actrița are două fiice, Jackson (7 ani) și August (3 ani), amândouă adoptate. Despre prima ei fiică, Jackson, actrița a mărturisit că, deși i-a fost introdusă ca băiat, în prezent se identifică drept fată.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Crina Abrudan mai frumoasă ca niciodată. Ce face vedeta ca să arate ca la 20 de ani?

Fostul soț al Cristinei Spătar, tată pentru a treia oară! Ce nume au ales omul de afaceri și soția lui pentru micuț?

Care au fost primele cuvinte ale fiului cel mic al ducilor de Cambridge? Prințul Louis nu a spus nici mama, nici tata!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete