Tatăl Deliei a ajuns de urgență la spital! I-a fost extirpat un rinichi: „A fost o tumoră acolo, aşteptăm rezultatul biopsiei!”

Familia Deliei Matache trece printr-o perioadă dificilă. Tatăl cântăreței a ajuns recent la spital, unde a fost supus unei intervenții complicate la rinichi, iar în urma operației, medicii i-au descoperit o tumoare. 

Ion Matache a părăsit mânăstirea în urmă cu o lună, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Delia s-a ocupat de toate costurile intervenției chirurgicale, dar și ale spitalizării, în România, conform click.ro. Tatăl Deliei a fost externat, recent, însă acum starea sa de sănătate nu este prea bună.

Tatăl Deliei a ajuns de urgență la spital

Ion Matache ar fi trebuit să facă această intervenție chirurgicală în urmă cu mai multă vreme. Gina Matache, mama Deliei, a dat câteva informații despre operația soțului ei, pe care îl îngrijește.

„Din păcate, spitalul la care a fost el duce lipsă de paturi şi a trebuit să-l iau acasă. E foarte greu, pentru că trebuie pansat. Trebuie să fiu şi asistentă, şi bucătăreasă. Nu prea poate să se deplaseze, pentru că are o tăietură clasică, pe toată burta. A fost o tumoră acolo şi rinichiul a fost extirpat. Aşteptăm rezultatul biopsiei. Eu sper să fie bine, pentru că e pe picioare. Încerc să le protejez pe fete (n.r. Delia şi Oana), pentru că nu vreau să se îngrojoreze peste măsură şi să rămână aşa cu tot felul de amintiri. Bineînţeles că Delia a fost cea care a pus banii pentru operaţia tatălui ei şi s-a ocupat de tot', a spus Gina Matache, pentru sursa citată.

De Paşte, tatăl Deliei s-a întors de la schitul de pe Muntele Athos unde s-a retras în urmă cu mai mulţi ani. Mai mult, Ion Matache şi-a ras şi barba de călugăr și era de nerecunoscut. În ultimii doi ani, el a suferit mai multe operaţii din cauza unor probleme mediicale la picior. Acum medicii i-au extirpat un rinichi după ce în urma investigaţiilor i-au descoperit o tumoră.

Tatăl Deliei s-a despărţit de Gina Matache în anul 2005 şi apoi s-a apropiat de biserică şi s-a retras la mânăstire.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Instagram

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum și-a petrecut Delia ziua de naștere: „De ziua mea sunt de obicei la limită, între bucurie și melancolie'

La mulți ani, Delia Matache! Celebra artistă împlinește frumoasa vârstă de 36 de ani

Delia, topită după nepoțica ei. Ce fotografie a postat cântăreața pe contul ei de socializare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati