Taraful Viorel Bogățeanu, un real succes în industria muzicală

Taraful Viorel Bogățeanu este cel mai căutat taraf pentru evenimentele deosebite ale anului 2020: nuntă, botez, aniversare, petrecere privată sau corporate. Oamenii aleg și apreciază atât programul 100% live, cât și diversitatea acestuia.

Taraful Viorel Bogățeanu, un real succes în industria muzicală

Formula tarafului include soliști de elită, instrumentiști de mare valoare, cu minimum 20 de ani de carieră muzicală, formulă care creează atmosfera de petrecere de neuitat.

Ei au lansat o combinație muzicală inedită, îmbinând folclorul autentic cu cel modern, devenind astfel unici în România.

Totodată, prețurile prestațiilor muzicale ale Tarafului Viorel Bogățeanu, se pliază întotdeauna pe bugetele clienților, iar prezența scenică a tarafului este exemplară, impunând o linie vestimentară cum numai la Viorel Bogățeanu puteți admira.

Așadar, orice eveniment ați avea programat în anul 2020, puteți lua legatura cu Taraful Viorel Bogățeanu, pentru a beneficia de o muzică de calitate și o atmosfera de neuitat.

Date de contact:

Telefon 0738740222, E-mail: [email protected], www.viorelbogateanu.com, Facebook: Taraful Viorel Bogățeanu , YouTube: Viorel Bogateanu

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro