Alina Puşcaş a urcat cu fiica de trei luni la Babele şi la Sfinxul din Munţii Bucegi

Modelul și prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș (33 de ani) a urcat cu fiica sa în vârstă de doar trei luni la Babele şi la Sfinxul din Munţii Bucegi.

Micuța Iris a venit pe lume la începutul lunii august, mai exact pe data de 3.

Alina Puşcaş a urcat cu fiica de trei luni la Babele şi la Sfinxul din Munţii Bucegi

Din aventura ei și a soțului ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, nu au lipsit nici ceilalți doi copii ai cuplului, Alexandru (4 ani) și Melissa (2 ani).

S-a recuperat rapid după cea de-a treia sarcină și naștere și s-a întors la una dintre pasiunile ei, mersul în drumeții.

Iris a stat cuminte când în brațele prezentatoarei TV, când în cele ale tatălui ei, pe toată perioada micii lor aventuri.

„Eu cred că ea ar trebui să intre în Cartea Recordurilor. A fost cel mai mic copil purtat în brațe până la Babele și la Sfinx!

Am dus-o până sus, dar a fost nasol, că am uitat hamul acasă … Am încercat să găsim un ham prin vecini, dar nu am reușit.

Așa că am improvizat unul dintr-o față de masă de la un restaurant și nu ne-am lăsat. Am urcat cu ea”, a povestit Alina, pentru Libertatea.ro.

„A fost un traseu de trei ore. La adulți te aștepti să reziste, dar copii atât de mici să meargă singurei, să urce pe acele dealuri, că nu pot să le zic chiar munți, a fost fenomenal!”

Mihai Stoenescu și Alina Pușcaș s-au căsătorit religios în urmă cu doi ani, în 2017. Cununia civilă a avut însă loc abia la jumătatea lunii octombrie a anului acesta.

Cum s-a cunoscut cuplul?

„Noi așa am debutat în relația noastră. El îmi povestea despre lucruri din fizica nucleară. Eu eram total pe lângă, evident.

El este medic stomatolog, implantolog. A făcut în paralel stomatologia cu fizica nucleară, dar profesorii de acolo, nu i-au permis să termine.

Pe mine m-a fascinat chestia asta. Nu am reţinut nimic la acel moment. Dar mi s-a părut foarte frumoasă ideea. Povestea cu o pasiune ademenitoare (..)

Foarte repede m-a vrăjit. Între noi există o diferenţă de 10 ani”, a povestit Alina Puşcaş, în cadrul emisiunii Dincolo de aparențe, de la Antena Stars.

Foto: Instagram

Citește și:

Cameron Diaz, de nerecunoscut la 5 ani după ce s-a retras din lumea filmului. Cum a fost fotografiată?

Cum arată noua iubită a lui John Cena, unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood?

Cum arată Laura Cosoi fără machiaj? Uite ce face pentru a întârzia apariția primelor semne ale îmbătrânirii: Am început cura de…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro