Tania Popa, în comoție cerebrală la doar 9 luni

Actrița Tania Popa a făcut dezvăluiri uimitoare despre copilăria ei și despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vieții.

Nimeni nu ar crede că în spatele râsului molipsitor, Tania Popa ascunde întâmplări incredibile, care i-au marcat existența. Într-un interviu foarte emoționant realizat de echipa emisiunii La Măruță, Pro Tv, aceasta a povestit despre prima cumpănă din viața ei, care s-a întâmplat la 9 luni.

'Li s-a interzis părinților, spre binele meu, să mă enerveze în orice fel (…). Am avut două accidente, două șocuri foarte puternice, cerebrale', a povestit actrița.

La 9 luni, nașul acesteia a scăpat-o din brațe pe ciment. „Practic, mi s-a spart capul în mii de cioburi. Nu s-a spart, dar așa s-a auzit. Am avut prima comoție cerebrală. (…) Mama a zis că s-a auzit ca o vază de cristal care s-a spart pe ciment. Mai grav a fost la trei ani, când am căzut într-o pădure, mă plimbam cu ai mei (…) am alunecat și am căzut pe pământ, cu fundul într-un cuib de viespi sălbatice'.

Actrița a fost înțepată de acestea de atât de multe ori, încât 3 luni a stat în comă. „M-am făcut ca o minge rotundă, roșie, pentru că eram prea mică și n-a suportat organismul'.

Din cauza acestor accidente, starea emoțională a copilului de atunci a fost dezechilibrată. „Eram în stare să sparg ușa', mărturisește actrița.

Tania Popa: „Aș fi dorit să mă vadă actriță'

Stările de furie au continuat și la vârsta adultă, atunci când s-au manifestat prin apariția psoriazisului. Însă, în timp, vedeta povestește că a învățat să-și controleze emoțiile. „Nu mă mai scoate nimeni din sărite. Pot să mă enervez foarte tare acum…'

Artista recunoaște că regrete momentele în care s-a certat cu mama ei: „să țip până să-i fie frică să scoată un sunet (…). Clar s-a declanșat ceva (…) n-am stat să studiez problema, că m-aș speria'.

Un alt moment dificil a fost când și-a pierdut tatăl, care s-a otrăvit din greșeală, daltonic fiind. „Aș fi dorit să mă vadă actriță, atât aș fi dorit, chit că ei n-au vrut să mă fac actriță de nicio culoare. El a fost foarte mândru când am trimis eu acasă ziarul cu revista Flacăra, unde premiul cel mare, de debut, Tania Popa.'

Deși experiențele prin care a trecut au fost traumatizante, Tania Popa recunoaște că poate vorbi deschis despre tot ce i s-a întâmplat: „mă simt senzațional ca om, ca femeie. Acum mi-e bine cu tot ce mă-nconjoară.'

Tania PopaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Dana Rogoz, despre fiica ei, Lia: „O jucărie vie, asta e'

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete