Andrei Ștefănescu, primele declarații după ce s-a aflat de relația fostei sale soții

Andrei Ștefănescu, primele declarații după ce s-a aflat de relația fostei sale soții

Andrei Ștefănescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Dacă pe plan profesional acesta are numeroase proiecte de succes, se pare că pe plan personal nu are foarte mare noroc.

Invitat la Antena Stars, cântărețul a făcut primele declarații despre starea sa sufletească și despre ce vrea să facă în viitor. Acesta a mărturisit în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos că nu exclude o a treia căsnicie, chiar dacă primele nu au fost tocmai ce își propusese. Tot la Xtra Night Show de la Antena Stars a dezvăluit și care au fost cele mai dificile perioade din viața sa.

„Eu am luat lucrurile așa cum au fost. Mi-am asumat. Fiecare om are partea lui de vină într-o relație, într-o căsnicie. Eu învăț din fiecare experiență pe care o am. Fiecare trage concluziile. Toate lucrurile se întâmplă cu un motiv. De câte ori există câte o despărțire, nimeni nu știe ce se întâmplă în spate. M-am rugat și mă rugam să mi se întâmple ceva bun', a mărturisit el în emisiunea XNS, de la Antena Stars.

Cât despre momentele dificile, vedeta de la „Te cunosc de undeva' a recunoscut că divorțurile l-au schimbat, iar pandemia de Covid-19 l-a făcut să fie mai atent la nevoile sale.

„Poate oamenii de lângă mine pleacă, poate prietenii cei mai buni. Timpul meu liber e să mă odihnesc sau să fac ceva pentru mine. Niciodată nu o să spun nu. Au fost multe perioade nasoale: divorțurile, covidul. Divorțurile nu sunt lucruri ușoare, lumea nu știa ce se întâmpla. Sunt mici problemuțe care apar pe care nu le-am spus niciodată', a mai spus Andrei Ștefănescu.

Pe parte sentimentală, artistul nu consideră că în inima lui nu poate intra o nouă femeie. Ba chiar mai mult decât atât, el este dispus să pășească din nou către altar pentru a treia oară.

„Eu întotdeauna voi fi dispus. La orice fel de încercare sunt dispus. Lejer m-aș putea căsători a treia oară. Întotdeauana am fost optimist și vesel. Eu nu mai zic niciodată niciodată. Deci eu îmi doresc doar să am continuitate, să pot să ajut oamenii în continuare. Îmi doresc să pot să fiu sănătos. Îmi place să râd, să mă distrez', a conchis prezentatorul tv, Andrei Ștefănescu.

Pe contul său de socializare, Andrei postează des imagini cu el și băiatul lui. Cei doi petrec timp de calitate împreună, iar artistului i se citește bucuria pe chip atunci când este în preajma puștiului. În urmă cu o săptămână, Ayan a fost dus de tatăl său la cinema pentru prima oară, iar acest moment nu avea cum să nu fie prezentat fanilor cântărețului.

„Primul film la cinema pentru Ayan. Primul film împreună. Băiatul tatei', a fost mesajul din dreptul fotografiei unde Andrei îl ține în brațe pe Ayan.

Cum era de așteptat, fanii acestuia au recționat în număr mare și au lăsat o mulțime de mesaje de apreciere.

„Ce băiat frumos ai! Să-ți aducă numai bucurii! Sunteți minunați împreună! „Să iti traiasca sa fie sanatos', „Ce frumos', sunt câteva dintre comentariile din dreptul fotografiei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete