Talia lui Kim Kardashian iscă tot felul de controverse. Antrenorul personal al vedetei dă, în sfârșit, cărțile pe față

Talia lui Kim KardashianSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Talia lui Kim Kardashian e subiect de controverse de foarte multă vreme. Deși, în ultima vreme, contestatarii vedetei se potoliseră, cu ocazia Met Gala 2019 aceștia s-au reactivat. 

Și asta întrucât ținuta artistei i-a scos în evidență posteriorul într-un mod dizgrațios. O rochie bej, din… silicon, extrem de mulată, care o făcea să pară oarecum diformă, anulând orice urmă de naturalețe. Creația semnată de Thierry Mugler a fost inspirată de rolul jucat de Sophia Loren în filmul Boy on a Dolphin.

Citeste si Kim Kardashian, în lupta cu psoriazisul – La ce tratament apelează vedeta

Reacții agresive vizavi de imaginea afișată de Kim Kardashian la Met Gala

În realitate, Kim a apelat la un corset, acesta fiind principalul “vinovat” de curbele “nerealiste” ale vedetei. Apariția lui Kim Kardashian nu a fost pe gustul tuturor internauților. Sigur, unii au fost de-a dreptul fascinați de curbele generoase, alții nu au ezitat s-o taxeze pentru aspectul nenatural. Pagina de Instagram a vedetei a fost inundată de critici agresive:

E un mod dezgustător de a promova slăbirea în rândul generațiilor tinere. Oricum avem o grămadă de copii și adolescenți anorexici cu grave tulburări alimentare, nu era nevoie să mai vadă și corpul tău. Ceea ce ne arăți tu nu este ceva frumos, ci doar o metodă nesănătoasă de eliminare a coastelor“, comentează indignat un internaut.

Talia lui Kim Kardashian, rezultatul photoshopului sau al exercițiilor fizice?

 Mulți s-au întrebat dacă în celebrele poze de la Met Gala s-a făcut abuz de Photoshop: “Unde-i talia ta? Asta nu poate fi reală. Este mult prea mică în raport cu restul corpului“, comentează cineva la fotografiile vedetei.

Cea care sare în apărarea lui Kim este Melissa Alcantara, antrenorul său personal, care se dezlănțuie pe contul său de Instagram: “Se antrenează ca nebuna șase zile pe săptămână. Se trezeșe extrem de devreme și este peste măsură de conștiincioasă. FOARTE IMPORTANT! Mă doare în cot de ce credeți voi despre corpul lui Kim, mă doare în cot că voi credeți că este un corp fals! O văd în fiecare dimineață, o văd antrenându-se și transpirând și mai văd toată muncă pe care o depune și în afara sălii! Asta este, într-adevăr, lăudabil!“, spune antrenoarea.

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete