Survivor România 2020. Totul despre Grațiela Duban, soția actorului Andrei Duban

Survivor România 2020. Totul despre Grațiela Duban, soția actorului Andrei Duban

Pe Andrei Duban îl știe toată lumea. Nu la fel stau lucrurile atunci când vine vorba despre soța lui Gabriela.

Actriță de meserie, Grațiela a stat multă vreme în umbra soțului ei. Situația aceasta se va schimba, cu certitudine, începând de anul acesta, pentru că frumoasa blondină a acceptat propunerea de a participa la show-ul
Survivor România 2020.

Totul despre Grațiela Duban, soția actorului Andrei Duban

Grațiela Duban a început cariera de actriță la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, iar acum este actor la Teatrul pentru copii Ion Creangă din Bucureşti şi colaborează cu teatrul Avangardia, unde joacă alături de soţul ei în piesa „Iubito, îţi rămân dator'.

În plus, soția lui Andrei Duban a evoluat în reality show-uri, ca invitat într-o serie de emisiuni, dar şi în spoturi publicitare.

„Toleranţa şi răbdarea sunt calităţile care îmi vor fi aliate în această competiţie. Cel mai dificil îmi va fi să gestionez dorul de casă, de familie. Sunt conştientă că nu va fi uşor şi vreau să demonstrez că pot face faţă chiar şi în condiţiile foarte dificile din Republica Dominicană', a declarat Graţiela Teohari Duban, concurent Survivor 2020.

Grațiela Duban abia așteaptă să plece în Republica Dominicană unde este convinsă că va avea ocazia să-și testeze limitele pentru că Survivor România 2020 nu este numai despre show, este despre determinare, constanță și putere.

Cine sunt vedetele de la Survivor România 2020, de la Kanal D

Cântăreaţa Ruby, actorul Augustin Viziru, boxerul Cezar Juratoni, gimnasta Asiana Peng, modelul Bogdan Vlădău, fotbalistul Mihai Onicaş, Cristina Şişcanu, cântăreţul Lino Golden şi actriţa Graţiela Teohari Duban sunt concurenții care au răspuns pozitiv propunerii venite din partea Kanal D.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete